ICE COMIC-CON

Targoviste - 13 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Internet

Live site

Pentru a doua oara in acest an, Comic-Con Bucuresti isi va deschide larg portile si va invita intr-un univers fantasy, de aceasta data la Palatul Copiilor, in perioada 14-16 noiembrie. Iar noi, 101Figurine si 101Jucarii va asteptam cu noutati si surprize si va dam tuturor intalnire acolo!

ICE COMIC-CON

Cu toate ca avem parte de un noiembrie caldut, cu totii stim ca iarna se apropie. Adica....The Winter Is Coming, unul dintre sloganele exceptionalului serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), este mai adevarat ca oricand. Countdownul de pe site-ul http://comic-con.ro/ice/ ne arata ca avem mai putin de o zi pana la deschiderea celui de-al doilea Comic-Con din acest an de la Bucuresti, care va avea loc la Palatul Copiilor, in perioada 14-16 noiembrie.

Consideram ca doua motive principale au stat la baza organizarii acestui al doilea mare eveniment din 2014 in tara noastra. Cresterea de audienta a fost de-a dreptul incredibila, de la 9400 de vizitatori in 2013 la peste 22000 la editia din mai din acest an. In al doilea rand, GOT (Game of Thrones), cu tot ce inseamna si aduce acest brand devenit deja extrem de popular si celebru: intalniri cu actorii veniti in calitate de oaspeti, Tronul de Fier de la editia trecuta, surprize si, bineinteles, numeroase jucarii , figurine si accesorii pe care le puteti gasi si cu ocazia Comic-Conului de Gheata, numele sub care se desfasoara acest major eveniment: ICE COMIC-CON.

ICE COMIC-CON nu inseamna insa doar Game of Thrones. Pe langa cei doi cavaleri-comandanti si veterani ai luptelor si intrigilor din jurul tronurilor, acest Comic-Con ne prilejuieste intlaniri cu creatori de comics, artisti ai video-games sau designeri renumiti.

Desigur ca vom fi si noi, 101Jucarii si 101Figurine, acolo. Este un prilej pe care nu avem cum sa il ratam pentru a ne reintalni in carne si oase amicii dragi pe care ni i-am facut in mediul virtual. Si desigur ca ne-am pregatit asa cum se cuvine si pentru acest eveniment, credem noi, cu numeroase noutati si surprize. Si cum surprizele trebuie sa ramana surprize, va vom dezvalui aici doar cateva dintre ultimele noutati, aduse in mod special pentru acest Comic-Con:

Eroii si personajele Marvel detin capul de afis (despre care puteti afla mai multe amanunte pe blogul nostru, http://www.101jucarii.ro/blog/o-minune-numita-marvel/), ultimele exemplare Black Series din Star Wars, personaje din Diablo, Assassins's Creed III, Predator si multe altele.

Daca ICE COMIC-CON ii aduce in carne si oase pe cavalerii-comandanti, noi ii aducem sub forma de figurine pe Ned Stark – unul dintre eroii principali ai primei serii – pe viteazul Jon Snow, pe infioratorul razboinic The Hound (poate ca il cunoasteti mai bine sub denumirea de Cainele) sau un stravechi zombie, un White Walker.

Iata asadar doar cateva dintre motivele pentru a ne intalni sau a ne revedea cu ocazia ICE COMIC-CON . Incepand de vineri 14 noiembrie, va asteptam pentru trei zile la Palatul Copiilor, cum intrati...prima pe dreapta :)

Despre Ralmida Com SRL

www.101figurine.ro este un inceput de drum fara a reprezenta insa o noutate absoluta. Nu s-a nascut din neant, nu a aparut brusc in mediul online. De mai bine de 5 ani suntem cunoscuti si activam in continuare sub numele de 101 Jucarii si www.101jucarii.ro. De mai bine de 5 ani – din toamna anului 2008, mai precis – suntem prezenti printre copii, am crescut deodata cu ei, ne-am bucurat impreuna cu ei si ne-am facut numerosi prieteni printre ei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/ice-comic-con1