Multumim, COMIC-CON!

Targoviste - 15 mai 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

Un eveniment de neuitat, atat prin prisma programului si a surprizelor oferite, cat si pentru bucuria pe care am avut-o fiind in mijlocul unei multimi pasionate de eroii si de personajele izvorate din comics, filme, carti, jocuril video si figurine. O lume fantastica, si totusi cat se poate de reala in cele 3 zile! Pentru toate acestea: multumim, Comic-Con!

Multumim, COMIC-CON!

Am putea sa spunem foarte multe despre acest extraordinar eveniment, dar daca ar fi sa rezumam in doar doua cuvinte, acestea cu siguranta ar fi: multumim, Comic-Con! Multumim pentru atmosfera creata in cele 3 zile de desfasurare, pentru multitudinea de sentimente – de bucurie, de satisfactie, de amuzament, de incantare, de surpriza – pe care noi, cei de la 101 Jucarii si 101 Figurine, am avut-o impreuna cu miile de particpanti – implicati in diferite etape ale programului, pasionatii de figurine si personaje din comics sau doar simpli vizitatori curiosi – care au creat o atmosfera fantastica!

Multumim Comic-Con pentru organizarea ireprosabila, demna de o actiune care se va inscrie cu siguranta in seria eveneimentelor de anvergura ale Europei Centrale si de Est, dar ale carei implicatii si ecouri au depasit deja in mod cert frontierele acestei zone. Fiind de departe cea mai mare si mai importanta manifestare de profil din aceasta parte a Europei (celalat Comic-Con desfasurandu-se exact in partea opusa a continentului, in metropola londoneza), programul, tinuta si surprizele au fost la inaltimea asteptata, adeverind astfel opinia noastra anticipata ca East European Comic-Con 2014 – EECC 2014 se va ridica peste nivelul evenimentului inaugural de anul trecut.

Multumin Comic-Con si pentru prilejul oferit de a intalni pentru prima data sau de a ne revedea o mare parte dintre prietenii pe care ni i-am facut in ultimii aproape 4 ani, de la lansarea www.101jucarii.ro. Cei nu mai putin de 60 de prieteni ai nostri - de la pustii de scoala generala si pana la „veteranii” ce si-au inceput colectiile de figurine acum aproape 30 de ani - care au venit la standul 101 Jucarii &101 Figurine in aceasta perioada - pentru un salut si o strangere de mana sau care ne-au ajutat de dimineata pana seara in diverse treburi organizatorice, care s-au autopropus ad-hoc in voluntari pentru a ne distribui materialele publicitare – mi-au oferit cel mai placut sentiment dintre toate cele incercate in zilele de Comic-Con. Si trebuie sa va marturisesc ca m-am simtit intr-o comunitate atat de puternica si de strans legata, depasind barierele de varsta, ca si cum as fi fost colega de clasa cu propriul meu fiu in varsta de 14 ani!

Multumim de asemenea Comic-Con ca ne-ai adus mai aproape personajele si eroii indragiti de atat de multi dintre noi. In carne si oase sau intruchipati in competitia de costume –Cosplay, in imagini, carti, clipuri, postere sau figurine, Comic-Con si-a atins pe deplin scopul de a fi o mare scena colorata si aflata intr-o continua miscare, in mijlocul careia se ridica maiestuos faimosul Iron Throne – piesa originala folosita in timpul turnarii serialului Game of Thrones-Urzeala tronurilor. Actori cu roluri in Conan, Supernatural si The Originals, ilustratori si cartoonisti care au au dat viata celebrelor personaje ale DC Comics – „parintele” lui Superman si Batman si Marvel Universe – Hulk, Captain America, Thor, Spider-man, ca sa mentionam aici doar cativa dintre miile de eroi care compun cele 2 „multiversuri” – si-au dat mana  pentru a contribui la succesul evenimentului. Si am avut ocazia sa ii intalnim si sa ii ascultam. Nu au fost uitati nici mai noii eroi din seriile de sucess ale jocurilor video cum sunt Assassin’s Creed, Dead Space, Mass Effect si Halo - bine reprezentanti prin figurinele si accesoriile expuse de catre www.101figurine.ro, aflat la debut la o manifestare din lumea...reala.

Asa cum mentionam in introducere, s-ar putea spune mult mai multe. Probabil ca au mai facut-o si altii, chiar inainte de aparitia acestor randuri. Dar oricat de multe cuvinte am folosi, ele nu ar putea egala senzatiile de bucurie pe care le-am avut noi, cu totii, cei care am fost la Comic-Con, la fel cum nici nu s-ar putea descrie pe deplin atmosfera celor 3 zile de la Complexul Expozitional Romexpo. Nu ne ramane deci decat sa mai spunem inca o data: multumim Comic-Con 2014! Ne vedem la Comic-Con 2015! Si pana atunci va asteptam pe www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/multumim-comic-con