NIJIKON 2013: It’s not cartoons – it’s ANIME!

Targoviste - 29 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Un eveniment la care sunt asteptati toti cei care iubesc cultura populara
japoneza si ceea ce reprezinta ea acum pentru lumea copiilor si a
tinerilor din Romania. Un eveniment la care sunt invitati toti pasionatii
de jocuri si jucarii, de muzica, de film si de design. Un eveniment de la
care 101 Jucarii nu poate lipsi! NIJIKON 2013!

101jucarii vine la Nijikon!

101jucarii vine la Nijikon!

 Evenimentul de la care 101jucarii.ro nu poate lipsi: nijikon 2013! 

www.101jucarii.ro

 

Sloganul de mai sus nu l-am inventat noi. Dar este perfect potrivit ca sa „defilam” sub acest logo la evenimentul major la care urmeaza sa participam. Prietenii nostri stiu deja despre ce este vorba. Cei care ne urmaresc site-ul, blogul si postarile de pe https://www.facebook.com/101jucarii cunosc de asemenea ce urmeaza. Tuturor celorlalti le spunem ca acum ne pregatim pentru NIJIKON 2013 – Conventia fanilor Anime din Romania!

Aflat deja la a saptea editie, NIJIKON este un loc de intalnire pentru toti iubitorii de manga, anime, gaming si jucarii – faimoasele personaje coborate din lumea benzilor ilustrate japoneze care au cucerit lumea de ceva timp. Desfasurat in acest an la Bucuresti, intre 2 si 3 noiembrie 2013, pentru prima data la Turbohalle – pentru ca locatiile folosite anterior s-au dovedit neincapatoare – evenimentul isi doreste sa atraga, pe langa cei pasionati de elementele de cultura populara venite din Tara Soarelui Rasare si pe multi alti copii si tineri – dar nu numai – pasionati de design, muzica, clipuri video, figurine si  tot ceea ce poate oferi acest fantastic univers al filmelor si jocurilor.  De aceea, noi, 101 Jucarii, nu avem cum sa il ratam!

Despre manga si anime am vorbit pe larg intr-una din postarile noastre anterioare pe blog. Dar NIJIKON propune mult mai mult decat atat. Imbinand in mod placut si relaxat aspectele culturale cu amuzamentul si pasiunea pentru jucarii si figurine, acest eveniment ofera un cadru propice pentru punerea in practica a fanteziei, imaginatiei si creativitatii dezvoltate in urma numeroaselor ore petrecute de catre copii si adolescenti in compania jucariilor sau in fata ecranelor de computer, alaturi de eroii favoriti. Iar acest cadru se intituleaza Cosplay, faimosul concurs de costume desfasurat sub prestigioasa egida EURO COSPLAY CHAMPIONSHIPS. Si pentru ca printre participanti se afla si cativa dintre micii nostri prieteni, 101 Jucarii va fi acolo pentru a le tine pumnii, pentru a-i aplauda si pentru a oferi fiecaruia dintre ei cate o mica atentie.

Surprizele pentru fanii Anime nu se termina aici. Gundam Expo din cadrul NIJIKON prezinta in premiera pentru Romania cateva supermodele ale unei linii de design robotic, impreuna cu alte figurine articulate superdetaliate. Si pentru ca a venit vorba de figurine, dorim si noi sa mentionam cu cine va puteti intalni la standul nostru din Zona Comerciala - Hala 2. Lumea eroilor Anime va fi bine reprezentata prin super-ariciul Sonic – unul dintre cele mai celebre personaje „nascute” in Japonia – care, impreuna cu cei doi camarazi Knuckles si Tails doresc sa le ofere micilor, dar fidelilor suporteri cateva momente de neuitat cu ultimele lor peripetii si ipostaze. Alaturi de ei, personajele din Bleach, o serie manga ce ruleaza neintrerupt cu mare succes inca din anul 2001. Si, nu in ultimul rand, un mega-erou desprins dintr-o alta poveste anime si reprezentat prin figurine-statuete cu un design in stil traditional japonez si cu detalii incredibile: Naruto!

Desigur ca nu avem cum sa ii uitam si pe admiratorii altor personajelor intalnite pe www.101jucarii.ro Chiar daca nu au o legatura stricta cu tematica evenimentului, fanii productiilor Marvel Select, Marvel Universe si DC Universe vor putea sa admire ultimele serii si sa aiba o intalnire...de gradul III cu eroii preferati. Toate acestea la NIJIKON, la 101 Jucarii, unde va asteptam cu numeroase figurine, accesorii si mici cadouri-surpriza pentru fiecare dintre voi! Intre timp...noi ne pregatim noua „garderoba” (dar asta este deja o alta...poveste) si ne place sa credem ca v-am starnit putin interesul pentru evenimentul prezentat.

Am inceput sa ne cunoastem pentru prima data prietenii in mod direct la WRESTLEMANIA, unde a fost un show extraordinar. Ne-am simtit cu totii bine in primavara, la COMIC-CON, unde, de asemenea ne-am intalnit „live”. Ne-am promis sa nu ratam astfel de evenimente in care putem fi din nou impreuna. De aceea va invitam si va asteptam si la NIJIKON, unde, nu uitati...It’s not cartoons – it’s ANIME!

 

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Taguri: jucariifigurinenijikonanime