Summer Sale 2014 – Partea a treia

Targoviste - 2 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Internet

Live site

Campania Summer Sale 2014 de pe www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro continua pana la 15 septembrie. Cateva dintre categoriile de jucarii , action figures si accesorii pe care le puteti gasi (inca) la pret redus le aflati in randurile de mai jos.

Reduceri pana pe 15 septembrie!

Reduceri pana pe 15 septembrie!

 Noi reduceri pana pe 15 septembrie! 

.

Bine v-am regasit! Pentru noi nu a fost – folosim deja timpul trecut deoarece primele semne ale toamnei ies la iveala - o vara „tipica”. Am lasat concediile, calatoriile si plaja in plan secund si ne-am dedicat in continuare activitatilor din cadrul www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro. Nu in totalitate noutatilor, jucariilor si figurinelor, pentru ca, asa cum am mentionat si in comunicatul anterior, am incercat sa facem fericite si cateva mici „vedete” din orasul nostru, Targoviste.

Majoritatea prietenilor si cititorilor de pe blogurile noastre au stiut si au profitat de campania de reduceri din aceasta vara, in cadrul careia au putut sa achizitioneze jucariile si personajele lor preferate cu reduceri semnificative fata de pretul initial. Cei care nu ne-au urmarit pana acum le putem spune ca nu este prea tarziu sa o faca. Pentru ca, in premiera, avem placerea sa anuntam acum prelungirea campaniei Summer Sale cu inca 2 saptamani, adica pana la 15 septembrie, inaugurand astfel a treia si  ultima parte a ei.

Motivele acestei decizii au fost mai multe. Am avut sugestii in acest sens. Eu, in calitate de parinte, cunosc cheltuielile la care sunt supusa in aceasta perioada cu achizitionarea produselor pentru a-mi pregati baiatul pentru noul an scolar. Pentru majoritatea micilor – dar fidelilor – nostri prieteni, inceputul lunii septembrie vine cu o usoara strangere de inima, pentru ca vesteste sfarsitul vacantei si apropierea scolii. Si atunci....de ce sa nu incercam sa facem tuturor o mica bucurie?

Categoriile de reduceri de pret si categoriile de jucarii si figurine la care avem reduceri sunt numeroase si din aceasta cauza vom incerca sa facem aici doar o scurta trecere in revista a lor. Celor mici, prescolari si viitori scolari le dedicam cea mai noua categorie de pe www.101jucarii.ro – Jucarii de plus . Desi nou infiintata – in aceasta vara – ea debuteaza cu reduceri insemnate si variate, cuprinzand intreaga gama de la Adventure Time la Uglydoll sau de la Club Penguin la Star Wars, trecand prin clasicele personaje din perioada de aur a desenelor animate – Tweety, Buggs Bunny, Duffy Duck – pana la mai noii, dar aproape la fel de popularii eroi din Mia & Me sau Peppa Pig.

Pentru cei mai mari, o categorie transferata in mod definitiv pe www.101figurine.ro este cea a figurinelor de colectie - Collectables. Aici, in cele aproape 40 de subcategorii, peste 100 de figurine va pot aminti de eroii favoriti, pot deveni personajele preferate sau pot contribui la completarea colectiiilor, pana la 15 septembrie, cu reduceri cuprinse intre 10 si 50%(!). Printre figurinele cu cele mai importante procente de reduceri (peste 40%) se numara personajele intalnite in Pirates of Caribbean, The Hunger Games, Final Fantasy sau Prometheus, carti si filme de data relativ recenta dar devenite aproape instantaneu mari succese de box-office.

Nu avem cum sa uitam nici pe extraordinar de fidelii suporteri ai Wrestlingului si a celor trei mari franchise – WWE, UFC si TNA - care inglobeaza superstaruri celebre, deopotriva luptatori, actori si showmen. Seriile noi, aparute in aceasta vara si aduse de noi in premiera in Romania, omagiaza momente glorioase devenite deja istorie din Wrestlemania XXX (desfasurat in aprilie 2014), cel mai important eveniment anual din lumea  WWE – World Wrestling Entertainment. Iar acum, figurinele superarticulate avand numeroase accesorii intruchipandu-i pe John Cena, Randy Orton, Alberto del Rio, Bret Hart si multi altii sunt mai ieftine cu pana la o treime.

Acestea sunt doar cateva dintre categoriile de reduceri pe care le oferim in perioada 1 – 15 septembrie. O serie de alte informatii si noutati se pot obtine citind cu regularitate postarile de pe cele 2 bloguri ale noastre sau vizitand paginile de Facebook, acolo unde va asteapta intotdeauna concursuri inedite si alte surprize. Despre toate acestea va vom tine la curent. Pana atunci insa, bucurati-va de ce a mai ramas din aceasta vacanta. Si bucurati-va si de ultima parte a Summer Sale 2014!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!