www.101figurine.ro, Action Figures & Collectables

Targoviste - 12 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Alaturi de un gand bun de primavara pe care il adresam tutuor cititorilor nostri, avem bucuria sa anuntam lansarea noului site www.101figurine.ro - Action Figures & Collectables, al doilea magazin online din portofoliul nostru, alaturi de www.101jucarii.ro. Si va invitam calduros sa...indrazniti sa intrati si sa ne vizitati!

www.101figurine.ro,  Action Figures & Collectables

Incercam sa ne tinem intotdeauna promisiunile. Si, dupa cum anuntam la sfarsitul anului trecut ca pregatim o mare surpriza pentru toti prietenii 101 Jucarii si pentru toti vizitatorii nostri, a sosit momentul sa o dezvaluim. Mai mult, sa o punem in practica. Asa ca, acum, odata cu primele raze ale soarelui de primavara, www.101jucarii.ro are un „sister-site”. Acesta este www.101figurine.ro!

In cei aproape cinci ani de cand activam in domeniul jucariilor si interactionam cu din ce in ce mai multi copii si tineri, am putut observa multe lucruri. Am observat cum copiii au crescut – impreuna cu noi, am putea spune – cum unele gusturi si preferinte s-au schimbat, de la jucarii mai simple cu personaje din desene animate spre eroii – reali sau fantastici, proveniti din lumea filmelor, a cartilor, a emisunilor TV, a comicsurilor, a sportului si a jocurilor video - spre figurinele tot mai articulate, tot mai detaliate, tot mai sofisiticate, cu accesorii pe masura. Unii eroi vin si pleaca din viata copiilor, alti eroi vin si....raman pentru o viata intreaga! Tuturor acestor copii si ...mai putin copii - mai mici sau mai mari, pasionati de figurine, le este dedicat noul nostru site!

Ne-am gandit mult cum sa identificam segmentul de varsta caruia ne adresam. Si nu am putut ajunge la o concluzie finala. 14+? 17+? 14-80 ani? Asa cum mentionam, o pasiune poate dura o viata intreaga. Stau marturie numerosii colectionari de figurine cu care am intrat in contact si cu care tinem constant legatura. Unii dintre ei ne-au incurajat in acest proiect. Multi dintre ei vor gasi pe www.101figurine.ro un loc in care sa informeze si sa se informze, sa isi descrie propriile figurine pana in cele mai mici amanunte, sa dezbata noile lansari, ultimele serii sau marile evenimente mondiale din acest vast domeniu. De experienta lor va putea beneficia orice vizitator al nostru, care, la randul sau, va putea impartasi si altora parerile si opiniile despre editiile rare, seriile aniversare, exemplarele de colectie pe care le stie, le detine sau si le doreste. Ne propunem sa fim o agora pentru cei ce pretuiesc si iubesc figurinele, indiferent de varsta!

Nu vom face o tranzitie brusca a figurinelor pe care le expunem. Marea majoritate a noutatilor vor fi postate pentru o perioada de timp atat pe www.101jucarii.ro, cat si pe www.101figurine.ro. De asemenea, sistemul de bonusuri, reduceri si de fidelizare este valabil in aceeasi masura pentru ambele pagini web. Am deschis un „magazin” nou, dar vechii si fidelii nostri prieteni isi pot folosi bonficatiile cum si unde doresc!

Asa cum probabil v-ati obisnuit, cei care ne viziteaza fara a avea o tinta concreta sau cei care doresc sa faca un cadou sunt ajutati si indrumati cu cate o scurta poveste a fiecarui personaj si o descriere a fiecarei figurine. De asemenea, stafful nostru – care poate fi contactat telefonic, pe email, pe sistemul de mesagerie interna sau pe Yahoo Messenger - va sta la dispozitie cu orice informatii si sugestii. Ca un element de noutate, am introdus o lista extinsa cu toti producatorii ale caror figurine (nu mai este cazul sa amintim ca toate acestea sunt originale) se regasesc pe site-ul nostru, fiecare dintre acestia fiind insotiti de cate o sumara prezentare.

Iar acum, inainte de a da drumul la www.101figurine.ro in ....spatiu, dorim sa multumim si pe aceasta cale celor care ne-au ajutat si au fost alaturi de noi in aceste luni intense de munca si de pregatire, mentionand in mod special designul lui Cosmin Georgian (http://cosmingeorgian.com) si pe Cosmin Chiru (http://www.cosminchiru.com) – programare. Si, de asemenea, va multumim voua tuturor, celor care ne vizitati!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!