www.101jucarii.ro – IN HAINE NOI!

Targoviste - 31 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Odata cu sarbatoarea de Halloween , www.101jucarii.ro si-a pus haine noi. Site-ul nostru si-a schimbat infatisarea. Avem un design nou, mai modern si mai atractiv. Avem o interfata mai functionala si mai prietenoasa. Avem mai multe aplicatii si oferim mai multe posibilitati. De aceea, va invitam calduros sa ne vizitati! Si va multumim ca ne revizitati!

www.101jucarii.ro – IN HAINE NOI!
 www.101jucarii.ro va ureaza Happy Halloween! 

www.101jucarii.ro

De zile bune au inceput deja pregatirile. In tot mai multe locuri gasim simbolul-dovleac, in toate formele si dimensiunile, impreuna cu tot ceea ce poate fi confectionat din el sau are legatura cu el. De la mancarea de toate felurile, la haine, jucarii , lumanari si diverse accesorii, la loc de cinste fiind celebrele masti. De la sucuri si bomboane cu dovleac pana la cele mai neobisnuite articole de imbracaminte, indeosebi pentru copii. E clar. Sarbatoarea de Halloween a ajuns si aici, prinde din ce in ce mai mult contur si are din ce in ce mai multi aderenti si in Romania!

Asadar, in noaptea de 31 octombrie, nu putini dintre noi, dar cu precadere cei mici, se vor costuma adecvat, vor pune lampioane din dovleac in ferestre si vor urmari scary movies cu locuri bantuite, fantome si vrajitoare. Celebrarea noptii de Halloween are origini indepartate, pierzandu-se in negura ritualurilor religioase ale vechilor celti. Dar o definitie mai contemporana – si mai adecvata pentru noi! – a acestei sarbatori spune ca “Halloween este noaptea in care lumea copiilor se “razbuna” pe lumea adultilor”. Este o noapte speciala, in care realitatea se impleteste cu povestile si vrajitoria.

www.101jucarii.ro nu a facut nicio vrajitorie de data asta. Dar, ca si multi cei care celebreaza Halloween, ne-am schimbat “vestimentatia”. Nu doar pentru o noapte, ci pentru un timp mai indelungat. Avem o “tinuta” noua, site-ul nostru a imbracat “haine” noi! Iar din 31 octombrie, odata cu Halloween, va invitam pe toti sa ne descoperiti noua infatisare!

Pentru noi, Halloween si sfarsitul lui octombrie au si o alta semnificatie, la fel de importanta si deosebita. Acum exact 5 ani, www.101jucarii.ro a onorat prima ei comanda pentru o figurina!  Avem deja o “varsta” destul de respectabila, si, desigur ca nu ne vom opri aici. Dar este inca un motiv si un prilej pentru a ne pune “haine” noi si a va chema sa aniversam impreuna!

Dupa cum spuneam in primul nostru comunicat - atunci cand ne-am prezentat - am inceput din dorinta de a face bucurii copiilor. Mai intai propriilor nostri copii, apoi prietenilor si colegilor lor, apoi ne-am bucurat din ce in ce mai mult sa avem in preajma un numar tot mai mare de copii. Site-ul nostru a crescut impreuna cu copiii si pentru copii. Iar in acesti 5 ani am fost fericiti sa putem onora aproape 10000 de comenzi pentru peste 3000 de copii. Ne-am imprietenit cu multi dintre ei si am ramas prieteni de-a lungul timpului. Dovada stau miile de “Like” de pe pagina noastra de Facebook, cat si numerosii nostri prieteni cu care tinem legatura in mod regulat – discutand, ascultandu-le doleantele si consultandu-ne cu ei permanent.

Acum, “hainele” noastre vechi au devenit neincapatoare. Acum, dupa 5 ani, www.101jucarii.ro are o noua infatisare. Designul este mai functional si mai prietenos. Site-ul este mai accesibil, ofera mai multe oportunitati si mai aproape – speram noi – de toti cei care ne viziteaza pentru prima data sau de cei care revin aici cu drag si placere, nu doar pentru o jucarie sau un cadou, ci si pentru un sfat, o opinie sau pur si simplu pentru a-si reintalni prietenii, reali sau virtuali, mai vechi sau mai noi.

Toate acestea trebuie sarbatorite. Cu un Happy Halloween pentru cei care celebreaza aceasta seara, dar nu doar in acest mod. Ne-am gandit si la cate o mica atentie, o surpriza sau un mic cadou. De aceea ne face placere sa va invitam inca o data, peste cateva zile, la NIJIKON 2013 (Hala 2 – Turbohalle, Bucuresti, 2-3 noiembrie), unde 101 Jucarii va asteapta sa ne vedem….in haine noi! J

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Taguri: jucariiHalloweenpersonajefigurine
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/www-101jucarii-ro-in-haine-noi