5 aspecte îmbunăţăţite cu ajutorul tratamentului dermato-estetic şi de regenerare Tixel

BUCURESTI - 10 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Aspectul pielii tale este foarte important pentru tine. El te poate ajuta să ai parte de încredere în sine. Atunci când ai o piele fermă, când nu ai acnee şi alte imperfecţiuni sau când poţi să te bucuri de fineţe şi volum al pielii, te simţi bine. Faţa ta este cea care produce impacxt vizual şi te identifici cu imaginea pe care o ai. De aceea este important să ai grijă de orice detaliu ce ţine de aspectul feţei tale. Poţi alege procedurile dermato-cosmetice cu dispozitivul Tixel.

tixel tratament regenerare

Acesta foloseşte căldura pentru a stimula producţia de colagen. Ajută la fermitatea pielii şi la aducerea unor beneficii ce ţin de sănătatea generală a pielii tale. Se foloseşte pe linia bărbiei, a pleoapelor şi în zona gurii sau în alte părţi ale feţei. Este o tehnologie sigură, care este uşor de suportat din punctul de vedere al durerii şi care îţi permite să te întorci la activitatea ta zilnică normală. Te întrebi ce este tixel? Vrei să ştii mai multe informaţii de detaliu? Atunci poţi accesa link-ul următor pentru a afla tot ce trebuie să ştii despre acest subiect: https://ralucaharnagea.ro/tixel-tratament-regenerare/. Iată care sunt cele mai importante 5 aspecte care te vor încânta în ceea ce priveşte folosirea Tixel:

Vei avea textura pielii mult îmbunătăţită cu ajutorul tehnologiei Tixel

Textura pielii tale o să fie mult îmbunătăţită dacă foloseşti dispozitivul Tixel pentru regenerare. O să observi imediat că ai o piele mai curată, mai frumoasă, mai fermă.

Se vor diminua liniile fine şi ridurile dacă foloseşti Tixel pentru regenerare şi tratamente dermato-cosmetice

Liniile fine din jurul ochilor sau gurii, ori din zona frunţii se vor diminua de fiecare dată când foloseşti Tixel. Acesta utilizează căldură pentru a stimula prducţia de colagen, care te ajută în a avea un aspect întinerit şi frumos.

Pleoapele tale vor fi bine definite cu ajutorul tratamentului Tixel

Zona pleoapelor este adeseori dificil de întrţinut. Acolo pielea este fină. Tixel te ajută să le defineşti şi să le ajuţi să capete fermitate zilnic.

Acneea se reduce şi se îmbunătăţeşte aspectul general al pielii tale

Acneea poate să fie adeseori extrem de neplăcută de la vârsta adolescenţei şi continuând în viaţa de adult. Tixel te ajută să o elimini şi să ai un aspect frumos şi întinerit.

Se pot reduce cicatricile şi pielea este mult mai fermă

Un aspect important ce ţinhe de tehnologia Tixel, care a fost inventată în anul 2017 de către o companie germană numită Novoxel GmbH, este faptul că poate să reducă prezenţa cicatricilor de pe faţă. Acestea pot să fie prezente datorită unor boli de piele, a unor afectări mecanice sau chimice, etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralucaharnagea-ro/5-aspecte-imbunatatite-cu-ajutorul-tratamentului-dermato-estetic-si-de-regenerare-tixel