Ramayana Cafe prezinta - Bazar Levantin

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Expozitie cu vanzare de bijuterii, obiecte si vestimentatie cu influenta orientala.
Anul acesta Craciunul are aura orientala!
Perioada de desfasurare 6 – 31 decembrie

Pe toata durata lunii decembrie Ramayana Café va gazdui o expozitie cu vanzare de bijuterii, obiecte si vestimantatie cu influenta orientala. Exponatele apartin fie unor designeri romani care au o fascinatie pentru elementele orientale, fie provin direct de pe meleaguri din rasarit.
Obiectele vor fi expuse in cafenea precum veritabile piese de muzeu, iar clientii vor putea sa achizitioneze exponatul dorit, fie prin comanda, fie pe loc, in cazul in care obiectul respectiv este unicat.

Deschiderea expozitiei 6 decembrie - Muzica live, masaj indian, design unicat

Deschiderea expozitiei va avea loc pe 6 decembrie la ora 13.00. Muzica live va fi asigurata de Einuiea – un ansamblu de muzicieni cu un repertoriu alcatuit din compozitii cu influenta arhaica balcanica, bizantina si orientala. Unul dintre saloanele cafenelei va fi rezervat masajului idian realizat de Purple Haze. Seara va continua in aceeasi tema, in ritmuri orientale moderne. Intrare gratuita!
Participanti: Diana Bobar (designer), Coca Zaboloteanu (shoe designer), A Minuit Marie (designer), Purple Haze, Mitrea Handmade Arts, Purple Stuff, Raluca Botez, Elena Bizu.
Printre exponate se pot regasi bijuterii din argint masiv cu pietre pretioase si semi-pretioase, bijuterii hand-made din Tailanda, India, Nepal, haine traditionale din materiale nobile, haine hand made, textile si obiecte de decor orientale. Creatiile designer-ilor romani sunt special concepute pentru acest eveniment, avand bineinteles influente orientale.

Despre Ramayana Cafes

Ramayana Cafe este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala. Decorul demn de alcovul unui maharajah, bauturile ambrozie si muzica de soi intampina oasepetii in orice moment al zilei si al noptii pentru o experienta de neuitat.
Ana Sofia Tudose
Events Manager
Ramayana Café
0724 355 094
ana@ramayana.ro
www.ramayana.ro

ana@ramayana.ro