Case ieftine in partea de sud a Bucurestiului

BUCURESTI - 15 iulie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Astazi se lanseaza campania de contractare pentru casele din Ansamblul Rezidential DEALUL VERDE situat in comuna Vidra, jud Ilfov (www.dealulverde.ro). La finalizare, ansamblul va cuprinde un supermarket si cca 100 de case. Oferta DEALUL VERDE va fi prezentata in cadrul Targului Project Expo ce se va desfasura in Bucuresti, la Palatul Copiilor, intre 17-19 iulie (www.projectexpo.ro)

Case ieftine in partea de sud a Bucurestiului

Vile la pret de apartament
Dezvoltatorul, ENERGUTIL SRL Bucuresti, propune case construite din beton armat, zidarie din caramida Porotherm, tamplarie termopan si acoperis Lindab la preturi minime. De exemplu, pentru o casa P+M cu suprafata construita de 95 mp, preturile care includ terenul aferent sunt: 41.000 euro + TVA (faza “la rosu”), 47.000 euro + TVA (pentru faza semifinisata) si cca 61.000 euro + TVA (casa finisata).

Solutii de criza: preturi mici si flexibilitate maxima
Criza economica a impus o preocupare permanenta pentru limitarea costurilor de constructie, dar si a celor ulterioare cu intretinerea. De aceea, Dezvoltatorul:
-a negociat preturi reduse pentru materialele de constructii si pentru manopera;
-propune case cu suprafete relativ mici,foarte bine termoizolate (inclusiv tamplarie termopan si izolatie cu polistiren de 10 cm);
-va investi numai in utilitati indispensabile – curent electric, canalizare, gaze naturale, apa din put propriu. Alte facilitati (internet, paza etc) vor fi disponibile numai daca proprietarii din DEALUL VERDE vor decide ca le sunt utile.In acest fel, se vor evita situatiile din alte ansambluri rezidentiale in care locatarii sunt obligati sa plateasca pentru facilitati pe care nu le folosesc niciodata: piscine, sali fitness samd
-ofera optiunea contractarii unei case in orice faza de executie: de la lotul de teren – “la rosu” – semifinisata – finisata, in functie de bugetul disponibil
-asigura cumparatorilor o libertate totala: acestia pot alege propriul proiect, arhitect sau firma de constructie

Cel mai favorabil moment pentru achizitia unei case
Preturile materialelor de constructii au scazut, dar in ultima perioada s-a manifestat o stabilizare a acestora. Reluarea creditarii ar putea conduce la o crestere a preturilor la materialele de constructii.

Cea mai sigura zona in caz de cutremure
Institutul National pentru Cercetare-Dezvoltare si Fizica Pamantului a calculat ca zona Berceni se va comporta cel mai bine in situatia unui cutremur major. Casele din DEALUL VERDE sunt construite integral din structura de beton armat si caramida antiseismica Porotherm si au regim scazut de inaltime (max P+1). Constructiile sunt avizate de un diriginte de santier autorizat, materialele sunt insotite de certificate de calitate, iar rezistenta lor este testata in laboratoare specializate. DEALUL VERDE este locul perfect pentru cei care apreciaza siguranta familiei.

Casele din DEALUL VERDE in Programul “Prima Casa”
Programul Prima Casa prevede contractarea unei case din faza de proiect sau “la rosu”. Preturile reduse din DEALUL VERDE permit achizitionarea unei case integral printr-un credit “Prima Casa”. Dezvoltatorul ofera GRATUIT consultanta pentru intocmirea dosarului de credit.

Despre Rampa Invest srl

Informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.dealulverde.ro
Vasile Diaconu – 0744-330085
director proiect
info@dealulverde.ro