Doar 9.999 Euro pentru Casa cu 3 Camere - Cea mai ieftina casa din Romania este din Beton Armat si Caramida Citeste mai mult: Comunicate de Presa

BUCURESTI - 19 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Imobiliare

Cea mai ieftina casa din Romania este construita pe structura clasica de catre RateLaDezvoltator.ro si costa 9.999 Euro. Site-ul RateLaDezvoltator.ro si-a propus sa ofere Locuinte ieftine, case pe parter, case ieftine pentru toate buzunarele, construite de catre echipa noastra la comanda.

Doar 9.999 Euro pentru Casa cu 3 Camere - Cea mai ieftina casa din Romania este din Beton Armat si Caramida  Citeste mai mult: Comunicate de Presa
 Construim cele mai ieftine case din Romania, pe structura clasica. 

RateLaDezvoltator.ro

In mod gresit, in Romania exista mitul conform caruia casele de lemn ar fi mai ieftine decat cele pe structura clasica de beton armat si caramida.

Site-ul "www.RateLaDezvoltator.ro - Locuinte ieftine" propune clientilor sai constructii mici, compacte, case pe parter, optimizate ca si spatii utile, realizate din materiale durabile, la preturi fara concurenta.

Una dintre cele mai cautate oferte ale noastre este cea pentru Casa de 3 camere, "la rosu", cu suprafata construita de 53mp, la pretul de numai 9.999 Euro. Pentru finisaje se face un contract separat, pentru ca fiecare client doreste sa-si finiseze si personalizeze casa in stilul sau dar si in functie de bugetul de care dispune, iar costurile acestora pot varia de la 5-6.000 Euro pana la 10-12.000 Euro.

Pe langa materialele si manopera incluse in oferta de 9.999 Euro, clientul primeste gratuit si Proiectul acestei case, asta insemnand ca face o economie intre 629 Euro si 999 Euro.Aceste case ieftine se pot construi pe terenul clientului nostru sau pe unul dintre terenurile noastre sau ale partenerilor nostri, costul terenului fiind separat de cel pentru constructie.

Pe scurt, site-ul www.RateLaDezvoltator.ro le propune clientilor sai locuinte ieftine, case sau vile, la preturi adaptate momentului si puterii de cumparare actuale din Romania.

Mai multe detalii pe www.RateLaDezvoltator.ro sau la telefon 0741.362.862.

Despre Rate La Dezvoltator

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul constructiilor si dezvoltarii imobiliare, echipa noastra si-a propus sa ofere solutii pentru locuinte ieftine, accesibile pentru toate buzunarele.
Mai multe detalii pe www.RateLaDezvoltator.ro sau la telefon 0741.362.862.