Cum imi aleg tigla metalica pentru acoperis ?

BUCURESTI - 3 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Live site

Cea mai folosita invelitoare pentru constructiile rezidentiale este tigla metalica. Care sunt avantajele si cum se alege aceasta, aflati in randurile de mai jos .

Acoperis tip tigla metalica

Acoperis tip tigla metalica

Avansarea tehnologiei din ultimii 50 ani a permis realizarea de utilaje care sa profileze tabla de otel sub forma clasica a acoperisurilor de tigla, imbinand in acest fel avantajele unui acoperis din metal, cu aspectul clasic al acoperisurilor din tigla ceramica.  

Cele mai importante avantaje pe care le ofera un astfel de acoperis sunt:

- greutatea redusa

- paleta larga de culori

- imposibilitatea de a se sparge ( si implicit de a aparea infiltratii din aceasta cauza), chiar si atunci cand este necesara deplasarea pe acoperis (lucrari la cosuri de fum, luminatoare, panouri solare, console de curent, etc.)

- durata mare de viata

In cazul in care v-ati hotarat pentru o invelitoare tip tigla metalica, ar trebui sa va informatii despre:

- PROTECTIA OTELULUI- Cele mai folosite protectii anticorozive sunt zinc-ul si aliajele de zinc cu magneziu si zinc cu aluminiu. Va recomandam sa nu alegeti invelitori cu o protectie mai mica de 225 gr. Zinc/mp deoarece durata de viata a acestora este mai mica.

- GARANTIA PRODUSULUI- Indiferent de ce spune agentul de vanzari, cereti ( inainte de a cumpara produsul ), sa vedeti un certificat de garantie. 

- ELEMENTELE SISTEMULUI - Puneti intrebari referitoare la grosimea tablei din care este produsa tigla metalica, marca si modelul acesteia, denumirea foliei anticondens, marca, modelul si dimensiunea sistemului de drenaj. Doar cunoscand toate aceste aspecte puteti lua cea mai buna decizie .

Rav Construct Company comercializeaza o gama larga de sisteme de invelitoare tip tigla metalica (Coilprofil, Gerard, Ruukki, Novatik si VikingProfil), oferind clientilor sai posibilitatea de a alege produsul potrivit, in functie de buget, arhitectura constructiei, specificul zonei.

Ofertele de pret se realizeaza pe baza planurilor de invelitoare si cuprind toate elementele necesare realizarii unei invelitori sigure si etanse, conform indicatiilor producatorului.

Pentru mai multe detalii despre acoperisuri tip tigla metalica, va rugam sa ne contactati.

Despre Rav Construct Company

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice din anul 2005, oferind servici complete de consultanta, comercializare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda .