Promotie la ferestrele de mansarda VELUX

BUCURESTI - 3 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Live site

Pentru fiecare fereastra de mansarda VELUX achizitionata pana la 15.11.2013 primesti un tichet cadou in valoare de 100 RON .

Promotie VELUX

Promotie VELUX

In aceasta perioada RAV CONSTRUCT COMPANY si VELUX ROMANIA va propun o noua campanie ce se adreseaza clientilor care doresc sa achizitioneze FERESTRE DE MANSARDA MARCA VELUX.

Astfel, pentru fiecare fereastra achizitionata in aceasta perioada, primiti GRATUIT un tichet cadou in valoare de 100 RON . Pentru ca fereastra ( ferestrele) achizitionata sa se inscrie in aceasta promotie este necesar sa se intruneasca urmatoarele conditii :

- Fereastra de mansarda sa fie achizitionata impreuna cu rama de etansare . Rama de etansare a ferestrei se va alege in functie de tipul invelitorii si panta acoperisului. Pentru consultanta in vederea alegerii produsului potrivit, va rugam sa ne contactati .

- Modelul ales sa faca parte din cele enumerate in continuare : GZL, GZL DB, GGL, GGU, GGL şi GGU INTEGRA, GGL şi GGU SOLAR, GHL, GPL, VFE, GDL, GXL.

- Sa trimiteti pana la data de 30.11.2013 urmatoarele acte care sa ateste faptul ca ati achizitionat produsul in aceasta perioada: copie dupa factura de achizitie si cuponul aferent promotiei, complet integral la adresa VELUX ROMANIA ( Str. Aurel Vlaicu, nr. 40, Brasov), sau pe adresa de mail campanie@VELUX.com .

Dupa validarea documentelor trimise, VELUX ROMANIA va trimite la adresa mentionata in cupon, tichetele cadou .

La aceasta promotie pot participa atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice care au sediul pe teritoriul Romaniei . In cazul persoanelor juridice, tichetul cadou va fi primit de reprezentantul legal al societatii . La completarea cuponului se va tine cont de acest lucru, astfel incat pe cupon sa apara numele persoanei fizice care va primi tichetele cadou .

Compania VELUX produce si comercializeaza ferestre de mansarda de peste 70 ani, calitatea acestora fiind recunoscuta pe plan mondial. VELUX este lider mondial in domeniul ferestrelor de mansarda, oferind solutii complete atat pentru acoperisuri in panta, cat si pentru acoperisuri tip terasa .

Rav Construct Company este distribuitor autorizat pentru ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX . Rav Construct Company va ofera servicii profesioniste de consultanta, vanzare si montaj pentru produsele originale marca VELUX . 

Va recomandam ca instalarea ferestrelor de mansarda sa fie efectuata de personal specializat, astfel incat sa beneficiati de un montaj de calitate conform cerintelor date de producator . Instalarea cu persoane neautorizate a ferestrelor de mansarda poate duce la pierderea garantiei produsului .

 

 

Despre Rav Construct Company

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice din anul 2005, oferind servici complete de consultanta, comercializare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda .

Taguri: CoilprofilVELUXlindabgerardviking