Promotie la tigla metalica Lindab

BUCURESTI - 14 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Live site

In perioada 11.06.2013 – 30.06.2013 va oferim un discount de 20% din pretul de lista al unui sistem complet de acoperis Lindab Nordic 400 sau Lindab Skane .
Oferta este valabila pentru toata gama de culori, in toate cele trei tipuri de acoperire PE, MPE si HBPE .

Promotie la tigla metalica Lindab

In luna iunie acoperisurile Lindab au un pret mai mic cu 20%, indiferent de culoarea de tigla metalica aleasa .

In functie de suprafata acoperisului va oferim gratuit si o fereastra de mansarda VELUX GGL 66x118, fereastra dotata cu rama de etansare pentru invelitori ondulate EDW si kit de izolare termica BDX .

Deasemenea, in cazul unei renovari de acoperis, pe tot parcursul lunii iunie oferim un discount suplimentar de 3% din valoare materialelor necesare unui sistem complet de invelitoare Lindab .

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este cel mai cunoscut model al producatorului suedez, cuta inalta a profilului oferind atat un plus de eleganta , cat si o rezistenta mai mare a panourilor de tabla . Decupajul contur din partea inferioara ofera o estetica deosebita a acoperisului si asigura o imbinare usoara a panourilor astfel incat acoperisul dumneavoastra sa arate perfect .

Tigla metalica Lindab Skane este un model cu o inaltime ceva mai mica, cu aspect asemanator al tiglelor clasice, acest produs fiind destinat persoanelor care doresc un acoperis original Lindab, realizat din tabla de 0,5 mm, la un prêt accesibil . La fel ca si la modelul Nordic 400, decupajul contur ofera un plus de eleganta acoperisului dumneavoastra .

Garantia tiglelor metalice originale Lindab este de 15 ani pentru acoperirile de polyester lucios sau mat si de 30 ani pentru acoperirea de HBPE .

Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline este atat un produs excelent din punct de vedere tehnic, cat si un produs deosebit de estetic. Spunem ca este excelent din punct de vedere tehnic deoarece se imbina usor, este rezistent datorita protectiei de 275 gr Zn/mp si acoperirii de HBPE, este usor de montat si intretinut . Paleta larga in care este disponibil acest sistem de drenaj cuprinde culori ca : rosu, maro, alb, argintiu, negru, gri,  grafit, verde, cupru, aramiu si caramiziu .

Jgheaburile si burlanele Lindab beneficiaza de 30 ani garantie .

Rav Construct Company ofera o garantie de 3 ani pentru montajele de tigla metalica si o garantie cuprinsa intre 2 si 5 ani pentru montajele ferestrelor de mansarda VELUX . Asiguram montaj de acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda cu echipe proprii angajate ale societatii noastre. Oferim consultanta de specialitate in domeniul acoperisurilor din tabla , si incercam sa oferim cele mai bune solutii tehnice adaptate bugetului dumneavoastra .

Tigla metalica montata gresit poate provoca pagube de mii de euro la nivelul izolatiei acoperisului si al finisajelor interioare . Alegerea celei mai ieftine solutii duce de multe ori la necesitatea unei reparatii totale sau partiale a invelitorii si a finisajelor, ajungand in final sa coste mult mai mult decat o solutie corecta, realizata cu materiale de calitate .

Despre Rav Construct Company

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice din anul 2005, oferind servici complete de consultanta, comercializare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda .