Promotie la tigla metalica Ruukki Monterrey in culorile rosu RR029 si rosu RAL 3011

BUCURESTI - 24 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

In perioada 17 MARTIE – 31 MAI 2015 puteti achizitiona cel mai vandut model de tigla metalica Ruukki la un pret promotional . Astfel Ruukki Monterrey Standard, culoare RR029 lucios, grosime 0,5 mm, are un pret de doar 5,00 euro/mp . Pentru clientii cu buget redus, recomandam modelul Monterrey Basic, grosime 0,4 mm la pretul de 4,40 euro/mp .

Renoveaza acoperisul cu tigla metalica Ruukki

- Tigla metalica Ruukki Monterrey STANDARD este realizata din otel cu strat de protectie de Polyester sau Polyester mat. Garantia oferita pentru acest produs este de treizeci (30) de ani pentru proprietatile tehnice si zece (10) ani pentru proprietatile estetice.

-Tigla metalica Ruukki Monterrey BASIC este un produs economic, gandit in principal pentru lucrarile cu buget redus. Acest produs beneficiaza de o garantie estetica de 10 ani .

Pentru ca sistemul de invelitoare Ruukki Monterrey sa fie functional sunt necesare o serie de accesorii ( profile de tinichigerie standard si/sau speciale, elemente de fixare si etansare, folie anticondens, etc. ), numarul si tipul acestora putand fi stabilit doar pe baza consultarii planului de acoperis sau pe baza unei masuratori .

Ruukki pune la dispozitia clientilor sai si un performant sistem de drenaj, disponibil in doua dimensiuni : sistemul mic de 125/90 si sitemul mare de 150/100 . Jgheaburile si burlanele Ruukki pot fi achizitionate in opt culori distincte, potrivite pentru orice tip de invelitoare. Tabla de otel folosita la producerea jgheaburilor si burlanelor Ruukki este protejata pe ambele fete cu sistemul Pural, acest lucru permitand producatorului sa ofere o garantie tehnica de 20 ani pentru eventualele defecte mecanice .

Pentru oferte de pret si detalii tehnice despre acoperisurile tip tigla metalica Ruukki Monterrey, va rugam sa ne contactati.

Despre Rav Construct Company

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice din anul 2005, oferind servici complete de consultanta, comercializare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rav-construct-company/promotie-la-tigla-metalica-ruukki-monterrey-in-culorile-rosu-rr029-si-rosu-ral-3011