Trupa Etnic reprezinta Romania in Algeria

BUCURESTI - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pe data de 16 mai, trupa Etnic va sustine un concert in capitala Algeriei, in cadrul Festivalului Cultural European de la Alger. Concertul trupei Etnic va avea loc incepand cu orele 19:00, intr-una din cele mai importante locatii culturale din Alger, sala Ibn Zeydoun din complexul Riadh El Feth.


Trupa Etnic a fost aleasa sa reprezinte Romania, la Festivalul Cultural European de la Alger, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate de Delegatia Comisiei Europene la Alger .

Festivalul Cultural European de la Alger, ce a devenit un reper cultural important, atragand peste 10.000 de spectatori, se afla la cea de-a 10-a editie, desfasurandu-se in fiecare an intre 10-31 mai si cuprinde diferite evenimente culturale de la muzica clasica, jazz pana la spectacole pentru copii, dar si expozitii si conferinte.

Cele doua cantarete, Elena si Roxana, vor concerta alaturi de reprezentantii altor tari membre ale Uniunii Europene, acreditate la Alger: Germania, Suedia, Ungaria, Franta, Polonia, Spania, Grecia, Marea Britanie, Austria, Bulgaria, Belgia, Portugalia .

Pentru aceasta prima vizita in Algeria, cele doua cantarete, Elena si Roxana au introdus in repertoriu si o varianta in limba franceza a celebrei piese “Cine iubeste si lasa”, a Mariei Tanase, varianta pregatita special pentru acest festival.

Despre RBA

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Georgiana Voicu
PR Specialist

georgiana@rba.ro