RC Europe Group vinde proiectul din București ARC către PPF Real Estate

BUCURESTI - 31 martie 2022

Comunicat tip General in Imobiliare

RC Europe , dezvoltatorul imobiliar din Republica Cehă, cu 17 ani de experiență pe piață, a vândut astăzi proiectul pentru clădirea de birouri de clasă A cu zece niveluri din București, ce are deja autorizație de construire.

ARC Bucuresti

ARC Bucuresti

Arc va fi o clădire office clasă A ce va include și o parcare pe două etaje cu aproximativ 300 locuri. De asemenea, vor exista camere de depozite, încăperi tehnice, vestiare cu dușuri și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

"Vânzarea proiectului ARC ne va permite să ne concentrăm asupra celorlalte proiecte promițătoare. Suntem încrezători că PPF Real Estate va finaliza în curând proiectul, oferind Bucureștiului un spațiu de birou excelent într-o locație exclusivă", a declarat CFO RC EUROPE Martin Grűnwald.

Reprezentarea legală în tranzacție a fost asigurată de o echipă din biroul din Praga al firmei internaționale de avocatură Baker McKenzie, condusă de Marek Disman și supravegheată de Libor Basl, iar cumpărătorul este PPF Group, care operează în 25 de țări. Acesta investește în multiple domenii, de la servicii financiare la telecomunicații, mass-media, biotehnologie, imobiliare și inginerie. PPF Group operează în Europa, Asia și America de Nord.

 Investitorul intenționează să înceapă construcția clădirii de birouri ARC, cu suprafața de 30,000 mp, în a doua jumătate a acestui an. Spațiul office ARC va fi gata cu aproximație în 2024.

 Societatea RC Europe are și alte proiecte de succes în România cum sunt spațiile office sub brandul Central, situate în Pitești, Drobeta, și Slatina, dar și clădirile de birouri clasă A din Pitești și Craiova, precum și spațiile de retail Nest din Miercurea Ciuc, Oradea și Dorohoi.

 

Despre RC Europe Development

Notă pentru editori:

RC Europe operează în Cehia, România, Serbia și Croația și este specializată în dezvoltarea, managementul și consultanța de imobiliare comerciale, medicale, logistice, office și rezidențiale. Avem o vastă experiență în special în construcția și renovarea clădirilor de birouri, dezvoltarea de parcuri de retail și magazine pentru lanțurile alimentare.

Taguri: officerc europe