Cadouri inedite la RC Racing - Magazin Online de Modelism

BUCURESTI - 16 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Auto, Social, Sport, Retail

Live site

RC Racing va pune la dispozitie automodele, navomodele, aeromodele, sau elicoptere. Va puteti rasfata dumneavoastra sau le puteti face cadou celor dragi.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 335

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 337
F
http://www.rcracing.ro/traxxas-revo-brushed-waterproof-p-339.html

http://www.rcracing.ro/traxxas-revo-brushed-waterproof-p-339.html

 Daca va plac masinile, avioanele, elicopterele, barcile cu telecomanda, daca doriti sa faceti un cadou special cuiva, incercati www.RcRacing.ro 

RcRacing.ro

Modelismul este un sport mai putin cunoscut in Romania, dar care incepe sa prinda viata. Daca va plac masinile, avioanele, elicopterele, barcile cu telecomanda, daca doriti sa faceti un cadou special cuiva, incercati www.RcRacing.ro

In magazinul online de modelism gasiti automodele,navomodele, aeromodele, elicoptere, machete, piese de schimb si multe altele.

Pentru toti pasionatii si nu numai, pentru incepatori, cunoscatori sau curiosi, www.RcRacing.ro pune la dispozitie o gama variata de: Automodele electrice, pe benzina sau nitro, onroad sau offroad, Avioane si Barci electrice, etc. Acestea fiind doar cateva din exemplele ce le veti gasi pe website.

WWW.RcRacing.ro este distribuitor si reseller a unor marci cunoscute precum Traxxas, Hpi, EZ-Power, Futaba, Kyosho, Maverick, Robitronic, Proline, s.a.

Bogdan Ionescu, manager general RC Racing a participat la mai multe concursuri nationale si internationale de automodelism unde s-a clasat pe primele pozitii castigand premii constand in medalii si cupe.

"Practic acest hobby din 1990, iar incepand cu anul 1997 particip si la concursuri unde am castigat peste 50 de premii."

Bogdan Ionescu

+40721485264

www.rcracing.ro

info@rcracing.ro

Despre RC Racing

RC Racing a luat fiinta in februarie 2011 la initiativa domnului Bogdan Ionescu, un impatimit al modelismului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rc-racing/cadouri-inedite-la-rc-racing-magazin-online-de-modelism