30 de ani cu IRIS, in direct prin RDS.Link LIVE!

BUCURESTI - 25 octombrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

'Buna seara prieteeeni !!!'


30 de ani cu IRIS, in direct prin RDS.Link LIVE!

Cu siguranta nu este pentru prima data cand auziti aceste cuvinte... De 30 de ani IRIS ne-a incantat cu compozitii reprezentative pentru istoria rock-ului romanesc. RDS.Link LIVE! in colaborare cu Europa FM trasmit in direct pe site-ul www.europafm.ro, concertul extraordinar IRIS de promovare a ultimului album 'Cei ce vor fi'. Evenimentul marcheaza cea de-a 30 a aniversare de existenta a formatiei IRIS, iar concertul live va avea loc joi, 25 octombrie, in Club Spice din Bucuresti, incepand cu ora 22.00.

Pentru aniversare, trupa IRIS a lansat un album nou, un poem rock, ce pune in evidenta experienta acumulata intr-o cariera atat de lunga. La eveniment vor fi ascultate 24 de piese, in frunte cu noul single, 'Iris Aeterna'. „Cei ce vor fi” este albumul pentru care IRIS a colaborat cu Maia Morgenstern, Florin Chilian, Tudor Chirila, Felicia Filip, Nicu Covaci, Adrian Despot, Adrian Pintea, Paula Seling, Mike Godoroja, Vlad Mirita si cu Nutu Olteanu.

Cei care nu pot fi prezenti la petrecere, au ocazia sa urmareasca intregul recital IN DIRECT pe site-ul www.europafm.ro, transmisie oferita cu sprijinul conexiunii Fiber Link - internet cu viteza luminii, de la RDS.Link.

Infiintata in 1977, trupa IRIS a trecut prin numeroase schimbari de formula, cea mai reprezentativa fiind grupul ce a avut in componenta cuplul de chitaristi Nutu Olteanu - Adrian Ilie, avandu-l solist pe Cristian Minculescu. In cei 30 de ani de activitate, IRIS a incantat milioane de fani cu unele dintre cele mai bune melodii rock din Romania: Doar Pentru Voi, Trenul Fara Nas, De vei pleca, Strada ta, Pe Ape, Floare de Iris.

RDS.Link Live! – miscarea care a redefinit Internetul – este prima conexiune de Internet broadband din Romania care ofera abonatilor sai servicii de continut live. Cu fiecare eveniment, serviciul isi propune sa ajunga cat mai aproape de preferintele si nevoile de divertisment ale abonatilor sai, RCS & RDS oferindu-le astfel posibilitatea, sa se bucure de avantajele unei tehnologii de ultima ora: streaming video live (transmisia video si audio a unui eveniment, in direct, prin conexiunea la Internet de acasa), la o rezolutie de calitate (800/640 pixeli) si sunet stereo.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si aproape 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager
0314004440
diana.modval@rcs-rds.ro