De 70 de ani cultura 'locuieste' la Preoteasa

BUCURESTI - 11 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

RCS & RDS sarbatoreste alaturi de studenti 70 de ani de activitate a Casei de Cultura Grigore Preoteasa din Bucuresti. Timp de 3 saptamani, incepand din 15 octombrie pana pe 4 noiembrie, vor fi sustinute zilnic, spectacole de teatru, muzica folk, folclor, jazz, dance, rock sau film la care sunt asteptati peste 30.000 de participanti, din cat mai multe generatii.

De 70 de ani cultura 'locuieste' la Preoteasa

In cadrul celor 3 saptamani de sarbatoare vor fi desfasurate o serie de evenimente dintre cele mai diverse: incercarea de a dobori recordul Guiness pentru cel mai mare grup de chitaristi organizat pana acum, eveniment la care sunt asteptati peste 2500 de participanti, aniversari Phoenix, Iris, Semnal M, Preludiu si Teatrul Pod, lansari de albume sau proiectii de filme – Noaptea Alba de Film Romanesc.

La festivitati vor participa nume importante din scena muzicala romaneasca: Mircea Florian, Mircea Baniciu, Mircea Tiberian, Ioan Gyuri Pascu, formatiile Madrigal, Krypton, Compact, Timpuri Noi, Cenaclul Flacara, Andrei Paunescu Jr si trupa „Totusi”.

„Am fost intotdeauna alaturi de tineri. De aceasta data ne bucuram ca o putem face intr-o companie atat de selecta. Vom fi acolo si vom canta 'Dupa ani si ani' alaturi de veteranii de la Compact sau 'La fereastra ta' cu Semnal M... Cu totii, de la tineri la tinerii de odinioara, avem nevoie de hrana pentru suflet. Va fi un eveniment pe cinste”, a declarat Andrea Cosma, Events Coordinator RCS & RDS.

Fiind mereu aproape de tineri si de preocuparile acestora, oferindu-le posibilitatea de a avea acces la informatie si divertisment prin serviciile de Internet RDS.Link, RCS & RDS sprijina, in calitate de sponsor, Maratonul de la Preoteasa.

Serviciile de acces Internet RDS.Link reprezinta, in prezent, cele mai accesibile si performante modalitati de conectare la internet de pe piata, oferind abonatilor ocazia de a face parte din cea mai mare comunitate de utilizatori de internet din tara, alaturi de peste 500.000 de prieteni. Ultra-viteze in reteaua nationala si in internet, telefonie gratuita si trafic nelimitat sunt cateva din avantajele de care poate beneficia orice abonat RDS.Link.

Va asteptam in cea mai mare comunitate de acces la Internet din Romania!

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si aproape 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager

diana.modval@rcs-rds.ro