Fiber Link iti face cunostinta online cu „Femeia Anului 2007”

BUCURESTI - 19 februarie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fiber Link, prima conexiune la Internet din Romania cu continut LIVE, prezinta in direct decernarea premiilor pentru „Femeia Anului 2007”, eveniment care se desfasoara marti, 19 februarie, incepand cu orele 20.30, la Hotel Marriott Bucuresti.

Fiber Link iti face cunostinta online cu „Femeia Anului 2007”

Ajuns la cea de-a 10 –a editie, evenimentul organizat de revista Avantaje si Avon, reuseste de fiecare data sa trezeasca sentimente nobile si profunde in randul publicului spectator feminin si nu numai. In acest an, premiul de popularitate va fi acordat uneia din cele sapte femei celebre nominalizate, din domeniul audiovizualului, care au participat activ la actiuni caritabile si au contribuit la promovarea culturii si a valorilor autentice: Andreea Marin Banica, Loredana Groza, Sanda Nicola, Irina Pacurariu, Andreea Raicu, Mihaela Radulescu si Gabriela Szabo.

Pe langa titlul de popularitate, organizatorii vor oferi in cadrul evenimentului inca 7 premii de excelenta in domeniile Arta si Cultura, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Ecologie si Premiul pentru Initiativa in Ajutorarea Semenilor.

Fiber Link sprijina si in acest an decernarea premiilor „Femeia Anului”, promovand curajul si initiativa femeilor puternice. Cei care nu pot fi prezenti in cadrul galei, au posibilitatea sa urmareasca desfasurarea acesteia in direct pe site-ul www.avantaje.ro, transmisie oferita cu sprijinul conexiunii Fiber Link - internet cu viteza luminii, de la RDS.Link.

Fiber Link – internet cu viteza luminii – este prima conexiune broadband din Romania care ofera abonatilor sai servicii de continut live. Cu fiecare eveniment, Fiber Link isi propune sa ajunga cat mai aproape de preferintele si nevoile de divertisment ale abonatilor sai, oferindu-le astfel posibilitatea sa se bucure de avantajele unei tehnologii de ultima ora.

Noua retea metro-nationala Fiber Link, proiect unic pe piata din Romania, faciliteaza in prezent comunicarea si transferul de date la ultra-viteze de pana la 50 Mbps intre abonatii din peste 39 de orase, reprezentand cea mai mare comunitate de utilizatori de internet din tara.

Pentru mai multe detalii accesati www.rdslink.ro si www.avantaje.ro.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si peste 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager
diana.modval@rcs-rds.ro