Noi puncte comerciale si de incasare pentru abonatii RCS & RDS din Bucuresti

BUCURESTI - 17 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

RCS & RDS a deschis de curand inca doua puncte comerciale si de incasare in Bucuresti: unul amplasat in Centrul Comercial Auchan – Titan din Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 33, sector 2 şi cel de-al doilea situat pe Sos. Oltenitei, nr. 119, bl. M30, parter, sector 4.

Prin introducerea unui program prelungit si a mai multor posturi de incasare, cele doua casierii ofera conditiile optime pentru desfasurarea activitatilor comerciale, precum si un plus de confort si ospitalitate. In plus, atat casieria Auchan, cat si casieria Oltenitei au disponibile pana la 4 posturi de incasare, un birou de relatii clienti si birouri de vanzari pentru toate serviciile oferite de companie.

“Procesul de deschidere de noi puncte comerciale RCS & RDS continua si in aceasta vara. In acest moment lucram la amenajarea altor doua spatii, pe care ne propunem sa le deschidem in aceasta luna. De asemenea, ne dorim sa imbunatatim gradul de confort al abonatului prin extinderea acestor puncte, pentru ca procesul de plata a facturilor sa fie cat mai rapid si mai usor posibil”, a declarat Ionut Tarcea, Director de Marketing al RCS & RDS.

In Bucuresti compania a deschis 24 de puncte comerciale şi de incasare, iar la nivel national numarul lor a ajuns la peste 140.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 750.000 de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si alti 510.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager RCS & RDS
diana.modval@rcs-rds.ro