RCS & RDS a castigat licitatia pentru licenta 3G

BUCURESTI - 18 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania RCS & RDS a castigat concursul pentru una dintre cele doua licente 3G, cumuland punctajul maxim de 90,41 puncte, in urma evaluarii efectuate de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

RCS & RDS a castigat licitatia pentru licenta 3G

In procesul de evaluare, RCS & RDS a obtinut 53,5 puncte la acoperirea geografica si a populatiei din punctajul maxim de 55, la fezabilitate tehnica 22 puncte din totalul de 25, 5,96 puncte la capacitate financiara din cele 10 si la fezabilitate comerciala punctajul maxim - 5 puncte.

RCS & RDS a ocupat, pe baza grilei de punctaj, primul loc in clasament, urmat de S.C Telemobil S.A, S.C Cosmote Romania Mobile Telecommunications S.A, si Societatea Nationala de Radiocomunicatii „Radiocom” S.A, obtinand Licenta numarul 1, conform prevederilor punctului 7.3.2 din caietul de sarcini.

„Am fost increzatori ca vom castiga una dintre licentele 3G inca de la depunerea ofertei in concursul organizat de IGCTI. Suntem convinsi ca vom intruni toate criteriile necesare intrarii in posesia licentei si ca vom mentine angajamentele facute prin inaintarea ofertei, atat fata de actualii, cat si fata de potentialii nostri abonati,” a declarat Directorul General RCS & RDS, Alexandru Oprea.

Despre RCS & RDS

In Romania RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind aproximativ 1,7 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia si de curand in Cehia. In prezent, peste 550.000 de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, peste 400.000 de abonati au acces la serviciile Internet si alti 400.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.

DIANA MODVAL - PR MANAGER
diana.modval@rcs-rds.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rcs-rds/rcs-rds-a-castigat-licitatia-pentru-licenta-3g