RCS & RDS aduce spiritul Craciunului in sufletul copiilor institutionalizati

BUCURESTI - 6 decembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Universul magic al sarbatorilor este aproape, iar singurul mod de a aduce cat mai repede bucuria Craciunului este sa oferim cadouri celor dragi, dar si celor pentru care Mos Craciun exista doar in povesti. Pentru ca este vremea colindelor si a darurilor, RCS & RDS sprijina cel mai luminos moment al anului - D’alle Mosului 2007, eveniment care se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 24 decembrie, la Sala Dalles.

Inconjurati de atmosfera de sarbatoare, la targ vor fi asteptati cat mai multi copii pentru care Mos Craciun va pune sub brad numeroase cadouri si va premia interpretii celor mai frumoase colinde si ale celor mai inspirate poezii de iarna. De asemenea, organizatorii vor astepta donatii in jucarii sau carti pentru copii, pe care le vor impartii catre centre de plasament si case de copii din comuna Snagov, Domnesti si Voluntari.

RCS & RDS se alatura acestui gest deosebit, in speranta ca va putea aduce putina lumina si bucurie in sulfletele copiilor institutionalizati, prin donatii constand in jucarii, carti de citit si de colorat, dulciuri, toate oferite prin amabilitatea angajatilor companiei.

„Craciunul este o sarbatoare care inunda casele si sufletele cu bucurie si veselie, mai ales pe cele ale copiilor. Din pacate insa, nu toti au parte de o familie pentru care Mos Craciun sa vina in fiecare an incarcat de cadouri, de aceea ne-am propus ca in acest an, noi sa-l aducem pe Mos Craciun celor care au mai multa nevoie de el”, a declarat Andrea Cosma, Coordonator Evenimente RCS & RDS.

D’alle Mosului 2007 este organizat de XPO NOI si este deschis publicului de luni pana duminica intre orele 10.00 – 20.30. Intrarea este libera.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si aproape 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.

Diana Modval - PR Manager
diana.modval@rcs-rds.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rcs-rds/rcs-rds-aduce-spiritul-craciunului-in-sufletul-copiilor-institutionalizati