RDS.Tel sustine Targul de Carte, Muzica si Film KILIPIRIM

BUCURESTI - 8 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

RCS & RDS este pentru prima oara alaturi de Targul de Carte, Muzica si Film KILIPIRIM, aflat la ce-a de-a Va editie. Desfasurat la Sala Dalles din Bucuresti, in perioada 6 – 11 noiembrie, targul reuneste peste 60 de edituri dintre cele mai cunoscute atat din Romania, cat si din strainatate, producatori si distribuitori de carte si produse multimedia, studenti, elevi, profesori, publicul larg interesat de cultura.

RDS.Tel sustine Targul de Carte, Muzica si Film KILIPIRIM

Pe toata perioada desfasurarii Targului KILIPIRIM, vizitatorii vor putea savura in tihna carti de la cele mai renumite edituri romanesti si straine, dar si volume de colectie propuse de anticari. In plus, acestia se vor bucura de discounturi ce pornesc de la 30% pentru toate produsele culturale, ce sigur vor condimenta gustul pentru alegere. La aceasta editie vor fi organizate lansari de carte, un salon dedicat copiilor unde vor fi desfasurate spectacole cu trupe de dans si teatru de papusi, ateliere de creativitate tot pentru cei mici si o tombola la care se poate castiga o biblioteca plina cu carti.

In cadrul unei tombole organizate in cadrul targului KILIPIRIM, RDS.Tel ofera vizitatorilor posibilitatea de a castiga 5 telefoane fixe fara fir (DECT), ce confera mobilitatea, si in acelasi timp confortul, de care are nevoie orice utilizator al serviciilor de telefonie fixa. RDS.Tel este noua telefonie fixa care incurajeaza abonatii sa comunice liber despre lectura, film si muzica, la cele mai mici tarife de pe piata: abonament lunar GRATUIT pe toata durata contractului, pana la 1100 de minute nationale incluse, instalare GRATUITA si telefon fix GRATUIT. Dupa depasirea minutelor incluse, abonatii beneficiaza de tarife unice de doar 1 eurocent/minut in retea, 2 eurocenti/minut in alte retele de telefonie fixa si incepand de la 8 eurocenti/minut in retele de telefonie mobila.

“Ne-am dorit participarea in calitate de parteneri la Targul KILIPIRIM pentru ca speram astfel sa-i aducem cat mai aproape atat pe abonatii nostri, cat si pe ceilalti vizitatori, de cultura, indiferent de forma in care este ea prezentata. In plus, ii invitam pe toti cei care doresc sa petreaca o parte din timpul lor in compania cartilor, sa vina la Sala Dalles si sa se bucure de surprizele care li se vor pregati”, a declarat Andrea Cosma, Coordonator Evenimente RCS & RDS.

RCS & RDS participa la Targul de Carte, Muzica si Film KILIPIRIM in calitate de partener oficial si asigura conexiunea la internet, atat pentru organizatori cat si pentru participanti pe intreaga durata a evenimentului.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si aproape 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager
0314004440
diana.modval@rcs-rds.ro