'September', chiar daca e 1 Noiembrie: cea mai tare trupa dance din Europa, LIVE prin RDS.Link

BUCURESTI - 31 octombrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

RDS.Link Live!, prima conexiune la Internet din Romania cu continut LIVE, prezinta in exclusivitate trasmisia in direct a concertului SEPTEMBER, in prezent cea mai in voga trupa dance din Europa. Concertul are loc in Club Obsession din Cluj, joi 1 Noiembrie si poate fi vizionat live pe site-ul www.rdslink.ro, incepand cu ora 23.30.

'September', chiar daca e 1 Noiembrie: cea mai tare trupa dance din Europa, LIVE prin RDS.Link

Considerati precursorii curentului trance-dance, cei de la SEPTEMBER au escaladat topurile europene cu primul lor hit-single „Satellites”, care a fost desemnat la scurt timp dupa lansare „cel mai downloadat single de pe Internet” si cel mai bun dintre cele 15 euro-disco hituri din toate timpurile. Au reusit sa se adreseze publicului de toate varstele prin muzica lor, iar acum lanseaza printr-un turneu in Romania, ultimul album intitulat „Dancing Shoes”.

RDS.Link ofera ocazia si celor care nu pot fi prezenti la concertul din Cluj, sa urmareasca intregul recital IN DIRECT pe site-ul www.rdslink.ro, transmisie oferita cu sprijinul conexiunii Fiber Link - internet cu viteza luminii, de la RDS.Link. Turneul formatiei suedeze se desfasoara in 7 orase - Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Constanta si Cluj, insa fanii SEPTEMBER din Romania se pot bucura de piesele indragite prin transmisia online, chiar de acasa.

RDS.Link Live! – miscarea care a redefinit Internetul – este prima conexiune de Internet broadband din Romania care ofera abonatilor sai servicii de continut live. Cu fiecare eveniment, RDS.Link isi propune sa ajunga cat mai aproape de preferintele si nevoile de divertisment ale abonatilor sai, oferindu-le astfel posibilitatea sa se bucure de avantajele unei tehnologii de ultima ora: streaming video live (transmisia video si audio a unui eveniment, in direct, prin conexiunea la Internet de acasa), la o rezolutie de calitate (800/640 pixeli) si sunet stereo.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati pagina http://www.rdslink.ro/september/.

Despre RCS & RDS

Unul din liderii segmentului de telecomunicatii pe infrastructuri terestre din aceasta zona a Europei, RCS & RDS ofera solutii multiple de telecomunicatii integrate pe aceeasi infrastructura: Televiziune prin cablu si satelit, Internet, comunicatii de date si Telefonie.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind peste 2 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia si Serbia. In prezent, 1 milion de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, 500.000 de abonati au acces la serviciile Internet si aproape 600.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.


Diana Modval - PR Manager
diana.modval@rcs-rds.ro