Ochelari de vedere – Modele fermecatoare de ultima generatie

BUCURESTI - 11 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Retail

Live site

Optix Shop este unul dintre cele mai mari magazine online de ochelari si accesorii, care va pune la dispozitie prin cabinetul de optica medicala Real Optic produse de calitate superioara la preturi avantajoase.

Rame Coco Song Real Optic

Rame Coco Song Real Optic

Odata cu trecerea timpului, apare un moment in care cu totii avem nevoie de ochelari de vedere, iar in functie de forma fetei si de utilitate, puteti alege modele de rame ochelari din diferite materiale, cu lentile monofocale, progresive sau de protectie. Astazi se pot achizitiona diferite modele de ochelari in functie de material, culoare sau design, cu o reteta oftalmologica, si pot fi utilizati in cadrul intalnirilor, la birou, pe strada sau acasa.

Cabinetul de optica medicala Real Optic din Bucuresti, unul din grupurile medicale oftalmologice cele mai populare din randul clientilor din capitala, a decis prezentarea brandului de rame ochelari Coco Song prin magazinul online Optix Shop.

Coco Song este un concept rafinat ce are la baza designul Italian si farmecul culturii orientale, fiind prezentat intr-o forma impresionanta, pornind de la aspect si incheiand cu calitatea produsului, fiecare componenta este  realizata manual, cu o atentie sporita la detalii si conceputa din materiale neobijnuite precum pietre semipretioase, pene, matase, flori presate si lacuri, imprimate in mod diferit si unic pe fiecare model in parte. Real Optic incearca astfel, sa intervina pe piata din Romania cu un model revolutionar de rame ochelari, de ultima generatie si care poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Atat numele brandului, cat si aspectul ramelor Coco Song, sunt pline de istorie, inspirate dintr-o lume exotica, feerica, unde materialele pretioase sunt combinate cu forme elegante, ce au dat nastere unei colectii ce te face sa vizezi catre o lume indepartata. Brandul Italian se axeaza pe modele de vedere nu si pe ochelari de soare, adresandu-se atat barbatilor, tinerilor cat si femeilor.

Caracteristicile ramelor de ochelari Coco Song

Unicitate, originalitate si design, acestea sunt doar trei dintre cuvintele ce pot caracteriza aceste modele fascinante, pline de mister, care au renascut din cultura orientala, retorcandu-se astazi in toata splendoarea lor prin culoare, forma si sugestivitate. Cu ajutorul culorilor, ramele de ochelari Coco Song personifica diferite stari de spirit, astfel albastrul reprezinta linistea si calmul, rosul bucuria si dragostea, verdele creativitatea iar galbenul constituie culoarea imparatului. De asemenea fiecare model are la baza si semnificatii mistice, ce poate reprezenta pentru fiecare purtator renasterea, longevitatea, norocul si o viata de lunga durata. 

-         Ramele de ochelari Coco Song prin natura lor sunt editii limitate, ce combina cele mai importante valori pe care Italia si Orientul le au de oferit ( aspectul, culorile si textura )

-         Matasea, penele si diferite  lacuri ofera produsului un efect tridimensional, culoarea fiind un aspect important pentru acesti ochelari din acetat, ce au un aspect distinctiv, extrovertit.

-Pe brate se pot observa mici placute de argint reprezentand medalii, dragoni si alte animale din mitologia asiatica.

Daca sunteti in cautarea de rame ochelari, aceste modele si multe altele prezentate de magazinul online  Optix Shop va sunt oferite din diferite materiale precum acetat, otel, titan, flextan sau plastic  si sunt destinate atat barbatilor cat si femeilor la preturi avantajoase, ceea ce face de departe cel mai eficient mod de a dobandi propria pereche de ochelari. De asemenea va este oferita o gama larga de lentile ochelari cu tratament antireflex, filtru PC sau durificare, fotocromatice, dar si ochelari de soare cu lentile polarizate.

 Nu in ultimul rand daca doriti sa iesiti in evidenta prin farmec si stil, ramele Coco Song va pot aduce acesta satisfactie.