realmagazin    

Comunicate de presa si evenimente pe tema realmagazin

 • realmagazin. Vinerea neagra nu e chiar asa de neagra, e usor gri!

  realmagazin

  Bucuresti - 27 November 2014

  Comunicat de REAL MAGAZIN SRL

  ... realmagazin.ro, unde vinerea neagra nu e chiar asa neagra, ba chiar e usor gri! Pregateste-te de un maraton senzational de cumparaturi care incepe pe data de 28 noiembrie ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: black friday , vinerea neagra , realmagazin , produse casa

  Vezi toate comunicatele de presa despre realmagazin

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul realmagazin.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la realmagazin. Informatiile despre realmagazin cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul realmagazin, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la realmagazin, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.