Tudor Ciuleanu participa ca investitor la Malta Blockchain Summit

Cluj-Napoca - 30 octombrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C, Tehnologie

Live site

CLUJ-NAPOCA, 30 OCTOMBRIE 2018-Dupa participarea de success la Crypto Invest Summit din Los Angeles la inceputul lunii Octombrie, Tudor Ciuleanu continua seria de evenimente cu invitatia de a participa ca si investitor la Malta Blockchain Summit. Acesta va avea loc intre 1 si 2 noiembrie si va atrage peste 5000 de delegati, expozanti si investitori din intreaga lume.

Ciuleanu Tudor

Ciuleanu Tudor

“Astept cu nerabdare acest eveniment. Malta este o tare in care atat companiile cat si Guvernul inteleg tehnologia blockchain si potentialul ei pentru aplicatiile software. Avand deja un cadru reglementat legal, Malta devine una dintre locatiile foarte dezirabile pentru companiile care doresc sa dezvolte aplicatii utilizand tehnologia blockchain.”, spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

 

La mijlocul acestui an, guvernul maltez a legiferat trei acte care vor asigura certitudinea juridica pentru spatiul blockchain, care implica produse si servicii financiare digitale, cum ar fi monedele virtuale si ICO-urile. Acest cadru face ca Malta sa fie prima tara din lume care adopta reglementari oficiale pentru operatorii din sistemul blockchain, castigandu-si reputatia de prima “insula blockchain” din lume.

 

In seara precedenta evenimentului, o ceremonie de decernare a premiilor de la Blockchain Awards impreuna cu o cina de caritate vor fi gazduite de Eric Benz, managing director la Cryptopay, iar presedinta malteza, H.E.  Marie-Louise Coleiro Preca va participa ca si invitat de onoare. “Sunt incantat sa fiu invitat la cina de caritate impreuna cu presedinta Maltei. Strangerea de fonduri este organizata impreuna cu Fundatia BiG, iar toate veniturile vor fi directionate catre Fondul Comunitar din malta si catre Kilimanjaro Challenge 12.” a spus Tudor Ciuleanu.

 

La fel ca si la evenimentele precedente, CEO-ul RebelDot intentioneaza sa investeasca in start-up-uri interesante: ‘’Caut un start-up care sa ma surprinda cu ideea lor si pasiunea pentru ceea ce fac. Desi nu este cuantificabila, pasiunea este un ingredient cheie care cantareste greu in procesul meu de decizie”, spune Tudor Ciuleanu.