Recofert Srl, firma de transport, casa de expeditii

Braila - 6 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Ca orice altă industrie, industria transporturilor este extrem de competitivă și joacă un rol esențial în economie, deoarece majoritatea bunurilor și serviciilor trebuie transportate dintr-un loc în altul.

Recofert

Recofert

Ca orice altă industrie, industria transporturilor este extrem de competitivă și joacă un rol esențial în economie, deoarece majoritatea bunurilor și serviciilor trebuie transportate dintr-un loc în altul.

Acestea trebuie transportate de la producător la consumator, ceea ce necesită înființarea unei rețele solide de transport suficient de competente pentru a livra produsele la timp. O afacere înfloritoare de transport necesită, de asemenea, capacitatea de a-și păstra clienții dar si furnizorii, prin oferirea de servicii de maxima calitate ala preturi competitive.

Cu o experienta de mai bine de 10  ani, acumulati in domeniul transportului rutier de marfuri, firma de transport Recofert Srl isi mareste baza de clienti de la an la an, si vine in sprijinul acestora cu cele mai bune preturi de transport. 

Cele mai importante rute pe care le acoperim sunt tarile din Uniunea Europeana cu marfa la export din Romania si livrare catre Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Putem incarca marfa dumneavoastra folosind tipuri diferite de masini de la 3.5 tone MTMA pana la camion complet de 40 tone MTMA.

Pentru orice intrebari legate de transport, cotatii de pret si posibilitati de incarcare nu ezitati sa ne contactati.

Recofert Srl, transport intern, casa de expeditii

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recofert/recofert-srl-firma-de-transport-casa-de-expeditii