Recofert, transportatorul evenimentelor dvs.

Braila - 10 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

În Romania sau peste hotare, Recofert – casa de expeditii organizează și transportă toate echipamentele și toate produsele dvs. pentru expoziții, târguri sau spectacole.

Recofert, 10 ani de servicii de transport

Recofert, 10 ani de servicii de transport

Recofert,  transportatorul evenimentelor dvs. este disponibil  in Romania si în toată Europa.

În Romania sau peste hotare, Recofert – casa de expeditii organizează și transportă toate echipamentele și toate produsele dvs. pentru expoziții, târguri sau spectacole. Experți în transportul rutier, fie ca este transport intern sau transport international, echipa noastra este mandra de a-și putea folosi expertiza și experiența pentru evenimentele dvs. profesionale. Un serviciu profesionist în fiecare zi în toată Europa.

Evenimentul nostru dedicat transportului oferă servicii de transport rutier flexibile și adaptate cu actualitatea programelor de livrare. Este esențial ca echipele noastre să vă însoțească în proiectele dvs. pentru a configura un transport personalizat. Oferim intreaga noastra consiliere in acest sens.

Recofert este o firma de transport care are grijă de spectacolele dvs. de călătorie cu un transport adecvat. Recofert casa de expeditii, este partenerul dvs. în transport și vă însoțim în fiecare zi oriunde v-ati deplasa.  Dar, de asemenea, avem grijă de târgurile si expozițiile dvs. Ne ocupăm de transportarea standurilor și a materialului expozițional. Toate produsele dvs. care urmează să fie expuse sunt transportate de specialiștii noștri. Recofert  se străduiește să ofere cea mai bună soluție pentru organizarea și respectarea cerințelor dumneavoastră.

Cu conexiuni  în toată Europa, ne ocupăm de toate transporturile dvs. din Romania, Uniunea Europeană sau în afara Uniunii Europene. Metodele noastre sunt multe și putem vedea echipamentele în toate sectoarele de activitate, cum ar fi industria, bunurile de larg consum, etc. Recofert, este firma de transport  care va  însoțește la toate evenimentele  profesionale.

 

Doriți mai multe informații despre serviciul nostru de transport, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email office@recofert.ro sau la telefon 0746064747. Profesioniștii sunt disponibili și vor răspunde cât mai curând posibil. Stim exact cum să vă oferim serviciul ideal de transport !

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recofert/recofert-transportatorul-evenimentelor-dvs