Servicii complete de transport marfa – Casa de expeditii Recofert

Braila - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Casa de expeditii Recofert propune servicii complete de transport marfa pe rute interne si internationale, in toate tarile din Europa. In oferta de servicii de transport marfa a Recofert, intra urmatoarele servicii:

-Transport de marfuri agabaritice (de dimensiuni mari si foarte mari)

-Transport de marfuri generale

-Transport containere

-Transport cu cisterne

-Transport de marfuri frigorifice / congelate

-Transport autoturisme

-Transport de marfuri vrac

-Transport de utilaje agricole

-Transport de marfuri periculoase

Serviciile de transport marfa propuse de casa de expeditii Recofert raspund celor mai exigente norme de calitate si profesionalism si raspund pe deplin nevoilor si intereselor dumneavoastra. Dispunem de trei modalitati prin care asiguram transportul marfurilor dumneavoastra: in regim grupaj (pentru marfuri cu volum mic sau mediu), in regim exclusiv (pentru marfuri cu volum mare si foarte mare) sau in sistem Overnight Delivery (transport de marfa in regim de urgenta).

Tipurile de camioane folosite pentru transportul marfurilor sunt:

    Van-uri cu o capacitate utila de incarcare pana la 1,5 Tone  si un volum aproximativ de pana la 15 m3Camionete cu o capaitate utila de incarcare de pana la 3,5 Tone si un volum aproximativ de pana la 40 m3Camioane cu capacitate de incarcare de pana la 24 tone si un volum aproximativ de pana la 100 m3Camioane cu prelata;Camioane Mega sau Jumbo cu prelata;Camioane Mega sau Jumbo tip duba;Camioane si camionete frigorifice cu sarcina utila de incarcare intre 1,5 tone si 23 tone si control al temperaturii intre -20 si + 20

Informatii pentru contact:

SC RECOFERT SRL Braila

Adresa: Str. Oborului, nr.4

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Web: www.recofert.ro / www.casa-de-expeditii.ro

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.