Servicii de transport oferite de Recofert Srl

Braila - 3 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Povestea noastră începe în anul 2009, cand a fost infiintata firma de transport Recofert Srl, cu obiectivul principal de a răspunde flexibil la solicitările de transport intern si international de marfuri din partea clientilor.

Recofert, 10 ani de servicii de transport

Recofert, 10 ani de servicii de transport

Căutați soluții eficiente pentru transportul mărfurilor dvs. ?
Recofert - casa de expeditii este solutia !

Povestea noastră începe în anul 2009, cand a fost infiintata firma de transport Recofert Srl, cu obiectivul principal de a răspunde flexibil la solicitările de transport intern si international de marfuri din partea clientilor.

Munca si profesionalismul prestat de noi, s-a dovedit a fi recunoscut an de an. Astăzi Recofert Srl este poziționată ca lider în Romania pentru transportul rutier de mărfuri cu servicii dedicate. În jurul Recofert Srl s-a format o rețea mare de parteneri care astăzi este încă acolo pentru a ne ajuta zilnic.

Avem echipe tinere și dinamice. Își folosesc zilnic cunoștințele și experiența în transportul rutier pentru profesioniști și persoane fizice. Este esențial ca echipele noastre să răspundă comenzilor dvs. și să îndeplinească cerințele dvs. Punem toate mijloacele de transport posibile la dispoziția dvs. pentru a răspunde în mod adecvat așteptărilor dvs. în transportul rutier.

Recofert Srl activeaza pe piata serviciilor de transport intern dar și în Europa, pentru a fi mai aproape de clienții săi și a dobândi cunoștințe despre piața locală. Într-adevăr, globalizarea ne-a deschis porțile și am profitat de ocazie. Demonstram astăzi un mare câmp de acțiune în Europa. Scopul nostru este să fim mereu mai aproape de clienții noștri pentru a ne anima și menține relațiile.

Din dorința de a oferi servicii de transport rutier din ce în ce mai satisfăcătoare, care răspund nevoilor clienților noștri, Recofert Srl se angajează în fiecare an să organizeze și să transporte mărfurile dvs. în cel mai optim mod și să-și crească calitatea serviciilor într-o abordare a îmbunătățire continuă.

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recofert/servicii-de-transport-oferite-de-recofert-srl