Transporturi marfa – servicii de transport intern si international

Braila - 26 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Recofert, casa de expeditii cu capital integral romanesc, propune servicii de transport marfuri pe rute interne si internationale (transport intern si international de marfuri).

La nivel intern efectueaza servicii de transport marfuri in toate orasele si localitatile din Romania. La nivel international, serviciile de transport marfa propuse de Recofert se desfasoara in urmatoarele tari:

Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Serviciile de transport de marfuri ale companiei noastre cuprind urmatoarele: transport agabaritic, transport frigorific, transport de autoturisme, transport de marfuri generale, transport containere, transport cu cisterne, transport ADR, transport de marfuri vrac, transport de utilaje agricole.

Despre Recofert

Recofert este o casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, ce efectueaza expeditii si transporturi de marfa pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

Managementul si logistica companiei au cunoscut imbunatatiri de-a lungul timpului iar serviciile profesionale se datoreaza experientei acumulate in urma solicitarilor venite din partea clientilor. Echipa Recofert se dezvolta constant si este la curent cu tot ce inseamna nou in domeniul transportului de marfuri. Aceste aspecte contribuie la garantarea unor servicii bazate pe calitate si profesionalism.

Intelegem intotdeauna nevoile clientilor nostri pentru ca suntem o casa de expeditii care pune pe primul plan interesele celor care apeleaza la servicii noastre. Firma noastra de transport marfa raspunde cu profesionalism oricaror solicitari si propune consultanta gratuita si personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai adecvate solutii.

Principala deviza pe care se bazeaza compania Recofert este aceea de a se inclina la cerintele solicitantilor intrucat operativitatea si punctualitatea ocupa un loc important in ceea ce priveste activitatea acesteia.

Informatii Contact:

SC RECOFERT SRL Braila

Adresa: Str. Oborului, nr.4

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Web: www.casa-de-expeditii.ro

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.