Ventilatie silentioasa si economica pentru locuinte, gradinite si scoli

BUCURESTI - 31 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate, Imobiliare

Ventilatia incaperilor, fie ca este vorba de un apartament, de o casa ori de sala de joaca si de studiu pentru copii, devine o problema majora odata cu noile metode si tehnologii de izolatie termica. Odata ce ventilatia naturala este blocata prin izolatia exterioara perfecta sau aproape perfecta, aerisirea incaperilor trebuie facuta in mod regulat, pentru ca sanatatea noastra sa nu fie afectata de aerul viciat ce cauzeaza alergii si duce la aparitia afectiunilor de respiratie.

Sisteme de ventilatie Recovery

Sisteme de ventilatie Recovery

 Sisteme de ventlatie cu recuperare de caldura Recovery: economice, silentioase si eficiente pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri. 

Ana Florea - Regional Sales Manager

Sistemele de ventilatie Recovery propun o noua tehnologie, silentioasa si foarte economica, prin care se mentine in permanenta un aer curat in incaperi, fara pierderi de caldura sau care sa duca la supra-incalzirea interiorului in timpul verii.

Sistemul descentralizat de ventilatie cu recuperare de caldura Recovery nu necesita tubulatura, astfel ca poate fi montat si intretinut foarte usor, este disponibil in dimensiuni variate si poate fi instalat in timpul constructiei imobilului sau in locuinte si cladiri existente.

Aparatul de filtrare si purificare a aerului viciat Recovery poate fi tinut in permanenta in stare de functionare, consumul de curent electric fiind echivalent cu cel al unui televizor in faza de « stand by ». Este eficient pentru mentinerea unui aer proaspat si curat in incaperi unde de obicei sunt aburi (baie, bucatarie), dar si in camera copilului, pentru ca nu produce un curent de aer agresiv precum aparatele clasice de aer conditionat. Poate fi folosit cu aceeasi eficienta in birouri, gradinite si scoli, cabinete medicale ori farmacii etc.

Dintre avantajele sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura, mentionam aici pe cele mai importante:

- ventilatie eficienta in incaperi de pana la 20mp
– recupereaza pana la 91% din energia calorica
– consumul de energie este minim (2,4-3W/h)
– este discret si silentios (22-29 dbA)
– mentine un aer sanatos prin filtrarea aerului viciat

Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii privind sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura Recovery si sa beneficiati de ofertele promotionale de vara !

Despre Recovery System

Recovery System Romania SRL - distribuitor sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura Recovery.