Studioul de inregistrari Recreate Records si Hades Records au devenit parteneri

BUCURESTI - 12 octombrie 2004

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Incepand cu data de 01 Octombrie, Recreate Records si Hades Records au incheiat un parteneriat ce are ca scop promovarea unui nou val de cantereti de hip-hop.

Studioul de inregistrari Recreate Records si Hades Records au devenit parteneri

Cum vom face asta? Hades Records va recruta rapperi tineri si cu potential, iar Recreate Records pune la dispozitie studioul propriu unde acestia vor beneficia de calitatea necesara pentru ca muzica lor sa ajunga mai departe la public.

Un avantaj deosebit pe care cei doi parteneri il pun la dispozitia artistilor veniti din provincie care inregistreaza la Recreate Records este punerea la dispozitie a unui loc unde acestia se pot caza.

In plus, in fiecare joi incepand cu ora 21 esti invitat la seara hip-hop in Club Griffins (Str. Culmea Veche nr.2). O data la 2 saptamani Hades Records organizeaza aici concerte cu cantareti de hip-hop tineri. In joia dintre concerte are loc concursul Battle of the Dome, aflat deja la a treia editie. Concurentii vor fi votati atat de un juriu al Hades Records, cat si de public, iar castigatorul va primi un negativ din partea Hades Records si ore gratuite de studio din partea Recreate Records.

Despre Recreate Records

Cine este Recreate Records? Cu o investitie de aproximativ 60.000$ pornita la inceputul anului 2004, de doi tineri care isi doresc sa ofere un mediu adecvat de exprimare muzicienilor din Romania, Recreate Records si-a propus sa devina “prima voce” in productia si editarea muzicala pana la sfarsitul anului 2005. Compania ofera servicii complete si integrate de inregistrare, productie si post-productie audio atat pentru artisti, cat si pentru agentii de publicitate.

Cine este Hades Records? Hades Records este un label independent de productie, care are ca obiectiv promovarea muzicii hip-hop. Inainte de a avea o "miscare", trebuie sa avem un impuls. Acest impuls se numeste muzica si implicit cultura hip-hop. Dorinta label-ului Hades Records este de a aduce muzica hip-hop si la urechile celor care nu sunt familiarizati cu acest gen.
Alex Manoilescu
Head of Marketing
+40 21 222 32 88
office@recreate.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recreate-records/studioul-de-inregistrari-recreate-records-si-hades-records-au-devenit-parteneri