Red Studio


Descrierea companiei Red Studio

Despre Yau
YAU este o companie tanara si ambitioasa, nascuta din multa pasiune si dorinta de a face diferenta in domeniul industriei organizarii de evenimente. Este fondata de o echipa multidisciplinara ce doreste, ca printr-o abordare diferita, sa aduca un plus de valoare acestui domeniu.
YAU_You And Us _ isi propune sa creeze experiente unice printr-o comunicare eficienta, identificarea nevoilor clientilor sai, profesionalism si abordari creative.
YaU combina tehnici artistice diverse si materiale neconventionale. Fotografie vs. film, artificial vs natural, imaginar vs real, toate acestea si multe altele asigura suportul material si spiritual al senzatiilor, pe care fiecare dintre noi este incurajat sa le descopere.
www.yau.ro

Despre D’Aya
Este o companie independenta de teatru, profesionista care produce spectacole cu atitudine teatrala, spectacole alternativa!
Compania de Teatru “D\'Aya” s-a infiintat in 1999 la initiativa unui grup de studenti si absolventi ai U.N.A.T.C. \'I.L.Caragiale\' Bucuresti, coordonat de Chris Simion. Teatrul D’Aya il are ca presedinte onorific pe scriitor francez contemporan, Pascal Bruckner, autor al unor importante carti de eseuri si proza printre care amintim \'Luni de fiere\', \'Hotii de frumusete\', \' Noua dezordine amoroasa\',\' Copilul Divin\' si altele)
Presedinte: Chris Simion ( regizor / scriitor)
Director artistic: Adriana Trandafir (actrita)

Comunicate Red Studio :

Vezi toate comunicatele companiei Red Studio.