Stii ce simti? Un experiment emotional, materializat intr-un BAZAR DE EMOTII, realizat de YaU Concept

BUCURESTI - 23 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Prin acest eveniment de lansare, YaU (YoU and Us) Concept te provoaca si te invita la un joc pentru oameni mari in care iti vei reaminti sa simti si sa visezi..

Cand?
Joi, 3 decembrie, ora 12.00

Unde?
Strada Jules Michelet, nr.9

Cine?
YaU, un studio care promoveaza un concept neconventional de design de eveniment si obiecte asociate. YaU abordeaza creativ industria de organizare de evenimente si pune in scena concepte inovative pentru ocazii speciale, evenimente sociale si corporate.
Aceste evenimente se disting si datorita amenajarilor inedite si obiectelor decorative neconventionale, realizate de membrii echipei YaU si de alti artisti care le sunt parteneri.
Atuurile ce individualizeaza YaU sunt inovatia si viziunea diferita, nivelul inalt de personalizare a conceptelor, folosirea materialelor neconventionale si abordarea moderna si nonconformista.

Lansarea va avea loc la sediul firmei din strada Jules Michelet, nr.9 (zona Piata Romana) si va fi o provocare la emotie pentru fiecare dintre cei prezenti acolo. Oamenii vor fi invitati sa interactioneze cu obiectele create de YaU (lampi, aranjamente florale, masti, personaje tematice in dimensiune naturala), sa patrunda in spiritul YaU si sa-si exploreze emotiile.
In cadrul evenimentului va avea loc si spectacolul neconventional “Te iubesc? Te iubesc!” regizat de Chris Simion si pus in scena de actori de la teatrul D’Aya, o conferinta de presa si un cocktail.
Lansarea va reuni cu aceasta ocazie jurnalisti din zona de cultura, lifestyle si nu numai, si in general oameni interesati sa promoveze si sa sustina arta si bunul gust.
Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestari incluse in planul de comunicare al atelierului YaU. Astfel ne propunem sa cream o relatie speciala cu publicul nostru existent si potential.
“YaU inseamna tinerete, dinamism, nonconformism, seriozitate, creativitate si nu in ultimul rand spirit liber.”

Persoanele interesate sa participle la acest eveniment sunt rugate sa trimita un mail la crina.macovei@redstudio.ro.

Despre Red Studio

Despre Yau
YAU este o companie tanara si ambitioasa, nascuta din multa pasiune si dorinta de a face diferenta in domeniul industriei organizarii de evenimente. Este fondata de o echipa multidisciplinara ce doreste, ca printr-o abordare diferita, sa aduca un plus de valoare acestui domeniu.
YAU_You And Us _ isi propune sa creeze experiente unice printr-o comunicare eficienta, identificarea nevoilor clientilor sai, profesionalism si abordari creative.
YaU combina tehnici artistice diverse si materiale neconventionale. Fotografie vs. film, artificial vs natural, imaginar vs real, toate acestea si multe altele asigura suportul material si spiritual al senzatiilor, pe care fiecare dintre noi este incurajat sa le descopere.
www.yau.ro

Despre D’Aya
Este o companie independenta de teatru, profesionista care produce spectacole cu atitudine teatrala, spectacole alternativa!
Compania de Teatru “D'Aya” s-a infiintat in 1999 la initiativa unui grup de studenti si absolventi ai U.N.A.T.C. 'I.L.Caragiale' Bucuresti, coordonat de Chris Simion. Teatrul D’Aya il are ca presedinte onorific pe scriitor francez contemporan, Pascal Bruckner, autor al unor importante carti de eseuri si proza printre care amintim 'Luni de fiere', 'Hotii de frumusete', ' Noua dezordine amoroasa',' Copilul Divin' si altele)
Presedinte: Chris Simion ( regizor / scriitor)
Director artistic: Adriana Trandafir (actrita)

Crina Macovei