Swan Lake in premiera la Brasov

Brasov - 19 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

In premiera la Brasov, pe 8 februarie 2013 vine spectacolul '' Lacul lebedelor pe gheata''!
Patinoarul Olimpic Brasov va gazdui trupa de renume international IMPERIAL ICE STARS. Echipa de patinatori a adunat de -a lungul timpului peste 250 de medalii si a impresionat de fiecara data publicul cu salturi spectaculoase, elemente acrobatice din competitiile olimpice combinate cu maiestrie cu jocuri de lumini, flacari pe gheata, zapada, magie si nostalgie.
The Imperial Ice Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra pana la Esplanade Theatre din Singapore.
Productia ''Lacul lebedelor pe gheata'' s-a pus in scena in peste 22 de tari din Noua Zeelanda pana in Scotia, intre 2010 si 2012. In 8 februarie 2013 si brasovenii se pot bucura de feeria acestui spectacol pe gheata!

Biletele vor fi puse in vanzare la Patinoarul Olimpic Brasov si in Piata Sfatului - standul special amenajat.
Cei care doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro.

Pretul biletelor variaza intre 50 si 250 lei.

SWAN LAKE ON ICE LA BRASOV

SWAN LAKE ON ICE LA BRASOV

 "The Imperial Ice Stars sunt pentru patinaj ceea ce Cirque de Soleil sunt pentru circ- inspiratie, originalitate si teatru maret”  

Sunday Telegraph - Sydney

Lacul Lebedelor Pe Gheata reprezinta un pachet complet la superlativ: Baletul Lacul Lebedelor este compozitia marelui compozitor rus Piotr Ilici Ceaikovski. Punerea in scena este facuta de catre creatorul “ teatrului dramatic pe gheata ”- Tony Mercer.

Echipa de performeri reprezinta crema patinajului rus, componentii find antrenati inca de la varsta de 4 ani de nume mari ale patinajului rus. Costumele indraznete si sofisticate sunt cusute de catre croitorii de la Bolshoi Ballet. Echipa de tehnicieni este capabila sa produca 14 tone de gheata in 34 de ore.

Patinatorii rusi benefiaza nu doar de expertiza scolii de balet rusesti dar si de un program care cuprinde 9 ore de antrenament zilnic – 6 zile pe saptamana. Va invitam sa priviti spectacolul de 2h30min, cu atat mai mult cu cat nu este vorba doar de balet, ci de patinatori profesionisti si de elemente din competitiile olimpice, romantism, jocuri de lumini, patinatori zburatori... si multe alte surprize care sa va incante retina!

Despre reddy to buy pr agency

Reddy to buy PR Agency - Eticheta pentru atitudine!
Servicii: consiliere marketing, branding, concept grafic, copyright, BTL, campanii neconventionale, productii audio-video, printuri.