Cluj-Napoca's Wedding Show, 22 - 24 ianuarie 2016

Tirgu Mures - 8 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Grand Hotel Italia vă invită la Cluj-Napoca's Wedding Show, ediția a III-a. În perioada 22 - 24 ianuarie 2016, veți avea parte de un regal de frumusețe, clasă și stil. Invitatul special al evenimentului este designerul Cătălin Botezatu, iar cei mai norocoși dintre vizitatori vor putea câștiga o excursie peste mări și tări. Vizitați site-ul evenimentului: www.clujweddingshow.ro

Cluj-Napoca's Wedding Show,  22 - 24 ianuarie 2016

La Cluj-Napoca's Wedding Show, veți găsi sute de rochii de mireasă și costume de mire, numeroase modele de verighete, decorațiuni, aranjamente florale, pachete foto-video, showroom (outdoor) limuzine , prezentări de modă, sesiuni de make-up, workshop-uri dedicate industriei nunților, dar și concerte de muzică live.

Încă de la prima ediție, ne-am străduit să aducem în atenția publicului nostru cele mai noi tendințe în acest domeniu și cei mai buni specialişti. Suntem mereu creativi, iar calitatea pe care o oferim este incontestabilă. Nunta ta nu poate fi decât fabuloasă, mai ales că suntem aici și pentru a te consilia să iei cele mai bune decizii. Vom avea peste 100 de expozanți de top, din toate domeniile necesare pentru un eveniment de succes.

Celebrul designer Cătălin Botezatu va avea o prezentare de modă, costume bărbătești, sâmbătă, 23.01.2016, de la ora 17:30. Vă sfătuim să nu ratați show-ul!

Cei care doresc să ne calce pragul trebuie să știe că îi așteaptă o tombolă cu premii, iar marele premiu este o excursie în valoare de 1.200 de euro. Câștigătorul va putea să își aleaga destinația.

Toți cei care nu s-au decis asupra detaliilor legate de nunta lor și au planuri mari sunt așteptați la Cluj-Napoca's Wedding Show. Într-o singură zi, mirii anului 2016 pot stabili toate detaliile nunții lor de vis.

Program vizitatori:
22 ianuarie, între orele 13.00 – 20.00
23 ianuarie, între orele 10.00 – 20.00
24 ianuarie, între orele 10.00 – 20.00

Intrarea la eveniment este 7 lei. În zilele de sâmbătă și duminică, organizatorii asigură transportul gratuit pe linia 21. Expozanții care doresc să participe la eveniment ne pot contacta pentru mai multe informații la adresa de e-mail marketingcluj@selecthotels.it sau la numărul de telefon +40 364 111.333.

Despre REEA SRL

REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste 17 ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.
Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, design pentru print.