Concert extraordinar Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers la Dublin Irish Pub Tîrgu-Mureș

Targu Mures - 9 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sâmbătă, 11 octombrie 2008, ora 22:30 la Dublin Irish Pub Tîrgu-Mureș vor concerta nimeni alții decât Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers.

Concert extraordinar Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers  la Dublin Irish Pub Tîrgu-Mureș

Până acum la Dublin Irish Pub au concertat Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Berti Barbera, Parlament, Mihai Margineanu, Hara, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Sarmalele Reci, Black Beers, Trenul de Noapte, Tobasco, Alexandru Andries, Jazz4Fun, Night Losers. Pentru a continua în spiritul calității și bunei dispoziții cu care v-am obișnuit vă invităm sâmbătă, orele 22:30 la extraordinarul concert susținut de Ioan Gyuri Pascu & the Blue Workers.

Despre REEA SRL

Despre Dublin Irish Pub

Dublin Irish Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică. Meniul nostru cuprinde feluri de mâncăruri din cele mai variate, toate realizate cu multă pasiune și personalitate de către bucătarul nostru - Salvadore Innocenti.
Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună le oferim clienților noștri multă bere, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, cocktail-uri, băuturi alcoolice și nealcoolice.
Ce ne caracterizează cel mai bine este veselia și buna dispozție. Dovadă stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile și petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub. Așa că nu pierdeți o seară de muzică bună sâmbătă, 11 octombrie 2008, ora 22:30 la Dublin Irish Pub – Concert Extraordinar Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers.

Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200
contact@dublinpubms.ro