Concert Zoia Alacu la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Targu Mures - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sub moto-ul “Cunoscătorii se cunosc!” DUBLIN IRISH PUB are plăcerea de a vă invita la concertul Zoia Alecu din data de 7 noiembrie.

Concert Zoia Alacu la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Zoia Alecu este cunoscută pentru activitatea sa de la Cenaclu Flacăra, Cenaclu Amfiteatrul Artelor, laureată de două ori la festivalul “Primăvara Baladelor” și nenumăratele concerte Folk susținute în țară și străinătate împreună cu trupa Sfinx Experience si Crina Mardare . Zoia Alecu este cunoscută și pentru compozițiile și interpretările pentru Teatrul Notara.
În 2007, Zoia Alecu a lansat albumul “Vino aici” ce conține zece compozitii proprii, compoziții ce le puteți asculta în cadrul concertului din data de 7 noiembrie la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ. Despre acest album Zoia Alecu spune: “Sper să-l ascultați cu sufletul așa cum și eu l-am făcut cu tot sufletul meu”.
Despre Zoia Alecu se spune că nu cântă cu glasul, ci cu sufletul.

Despre REEA SRL

Despre Dublin Irish Pub

Până acum la Dublin Irish Pub au concertat Mike Godoroja & Blue Spirits, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Berti Barbera, Parlament, Mihai Margineanu, Hara, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Sarmalele Reci, Black Beers, Trenul de Noapte, Tobasco, Alexandru Andries, Jazz4Fun, Night Losers.
Dublin Irish Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică. Meniul nostru cuprinde feluri de mâncăruri din cele mai variate, toate realizate cu multă pasiune și personalitate de către bucătarul nostru - Salvatore Inocenti.
Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună le oferim clienților noștri multă bere, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, cocktail-uri, băuturi alcoolice și nealcoolice.
Ce ne caracterizează cel mai bine este veselia și buna dispozție. Dovadă stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile și petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub.
Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200
contact@dublinpubms.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/reea-srl/concert-zoia-alacu-la-dublin-irish-pub-tirgu-mures