EXPOZITIE SI DEGUSTARE DE PESTE SI FRUCTE DE MARE LA DUBLIN IRISH PUB TIRGU-MURES

Targu Mures - 29 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De Sfantul Andrei, DUBLIN IRISH PUB te invita la expozitie si degustare de peste si fructe de mare realizate sub bagheta maestrului bucatar SALVATORE INNOCENTI.

EXPOZITIE SI DEGUSTARE DE PESTE SI FRUCTE DE MARE LA DUBLIN IRISH PUB TIRGU-MURES

Sfantul Andrei este considerat ocrotitorul romanilor de pretutindeni, iar crestinii ortodocsi il sarbatoresc in data de 30 noiembrie primind dezlegare la peste. Ziua de 30 noiembrie 2008 este una reprezentativa pentru toti romanii alegerile parlamentare, ziua Sfantului Andrei si apropierea Zilei Nationale a Romaniei sunt motive intemeiate de a sarbatori participand la expozitia si degustarea de peste si fructe de mare de la DUBLIN IRISH PUB, intre orele 12 si 18.
SALVATORE INNOCENTI este maestrul bucatar de la DUBLIN IRISH PUB care realizeaza bucatele sale cu pasiune si personalitate. Experienta, talentul, pasiunea si personalitatea maestrului bucatar SALVATORE INNOCENTI pot fi degustate gratuit maine, 30 noiembrie intre orele 12 si 18 la DUBLIN IRISH PUB, la expozitia si degustarea de peste si fructe de mare.

Despre REEA SRL

Despre DUBLIN IRISH PUB
DUBLIN IRISH PUB inseamna un loc in care te simti bine, atat dimineata la o cafea, la pranz sau la cina impreuna cu persoana draga sau cu prietenii, de luni pana duminica. Meniul nostru cuprinde feluri de mancaruri din cele mai variate, toate realizate cu multa pasiune si personalitate de catre maestrul bucatar – SALVATORE INNOCENTI.
Si pentru ca mancarea buna merge cu o bautura buna le oferim clientilor nostri multa bere, vinuri alese, o gama foarte larga de wiskey, cocktail-uri, bauturi alcoolice si nealcoolice.
Ce ne caracterizeaza cel mai bine este veselia si buna dispoztie. Dovada stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile si petrecerile corporate organizate la DUBLIN IRISH PUB.


Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200

contact@dublinirishpubms.ro