Petrecere de Halloween cu Guinness la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Targu Mures - 30 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vineri, 31 octombrie 2008, DUBLIN IRISH PUB vă invită să alungați spiritele rele printr-un party de neuitat. Vino echipat de Halloween și vei fi premiat. În plus, concurs de machiaj specific de Halloween. Fetele noastre îți vor arăta cum să îi impresionezi pe ceilalți.

Petrecere de Halloween cu Guinness la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Noaptea de Halloween e noaptea în care granița între vii și morți se ridică, iar morții bântuie în lumea celor vii în voie. La DUBLIN IRISH PUB ești în siguranță. Berea, muzica bună și costumația de rigoare te vor ține departe de spiritele rele. Între 22:00 și 23:00 beneficiezi de promoția Plătești o bere (Guinness, Kilkeny, Carlsberg sau Tuborg) și PRIMEȘTI DOUĂ!(două beri, bineînțeles).
Vrăjitoarele, monștri, vârcolacii și dovlecii vor fi partenerii tăi de petrecere și te vor ajuta să scapi de spiritele rele distrându-te toată noaptea de Halloween, așa cum numai irlandezii știu să o facă.
Atmosferă incendiară, distracție, Premii, Premii, Premii!
Sponsor principal Guinness!

Despre REEA SRL

Despre Dublin Irish Pub

Dublin Irish Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică. Meniul nostru cuprinde feluri de mâncăruri din cele mai variate, toate realizate cu multă pasiune și personalitate de către bucătarul nostru - Salvatore Inocenti.
Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună le oferim clienților noștri multă bere, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, cocktail-uri, băuturi alcoolice și nealcoolice.
Ce ne caracterizează cel mai bine este veselia și buna dispozție. Dovadă stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile și petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub.

Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200
contact@dublinpubms.ro