REEA RELANSEAZĂ EDUCATIE.INMURES.RO

Tirgu Mures - 24 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Elevii din întreaga țară vor beneficia de lecții gratuite în format video. Pe site-ul http://www. educatie .inmures.ro/ veți găsi lecții video de matematică pentru clasele a II-a și a III-a. Luna aprilie va aduce, însă, lecții complete de matematică, limba română și biologie pentru elevii claselor I - IV.

educatie.inmures.ro logo

Portalul vine, în primul rând, în sprijinul elevilor claselor I-IV. Cu ajutorul lecțiilor video, procesul de învățare este mult mai simplu, lecțiile astfel prezentate fiind accesibile și ușor accesabile. Nu în ultimul rând, părinții vor fi și ei beneficiari ai acestor lecții, ei putându-i ajuta mult mai ușor pe cei mici în sistematizarea materiei. Maniera originală aleasă pentru implementarea cunoștințelor va îmbunătăți semnificativ și relația profesor - elev - părinte.

Lecțiile video au fost concepute de 5 profesori din județul Mureș, iar echipa de la REEA care se ocupă de proiectul http://www.educatie.inmures.ro/ este formată din 10 specialiști. După mai bine de 4 ani de muncă, portalul a ajuns să conțină acum mii de materiale didactice pentru preșcolari și școlari, care le sunt oferite utilizatorilor în mod gratuit.

Iată ce spun cei care au folosit informațiile de pe portal:

“Cadre didactice de un înalt profesionalism și dăruire. Felicitări!”

“Mulțumim tuturor celor care muncesc pentru aceste materiale și care ni le pun la dispoziție  pe gratis! Felicitări și multă putere de muncă!”

„Aveți încredere în acești oameni care sunt niște profesioniști, dar care în primul rând iubesc copiii. Succes în tot ceea ce faceți!’’

„Aveți materiale foarte bine realizate, mai ales că predau la clasa pregătitoare și îmi sunt foarte utile.”

“Sunt educatoare de 32 de ani și sunt dornică să aduc noutatea în activitatea mea cu copiii.Vă felicit și vă doresc în continuare mult succes! Educaţia în România depinde foarte mult de noi, educatorii. Am învăţat, de-a lungul timpului, în cei 31 de ani de activitate la catedră, cât de importantă este relaţia noastră cu familia elevului, părinţii , noile generaţii au nevoie de sfatul nostru profesionist, au nevoie de respectul nostru, să-i înţelegem şi să le tratăm copiii altfel decât au fost ei trataţi pe vremea când erau elevi.”

Proiectul nu este primul de acest gen realizat de REEA . Echipa are o experiență vastă în implementarea proiectelor dedicate comunității: http://cultura.inmures.ro/, http://www.revistatus.ro/. REEA este, de altfel, singura companie privată din județul Mureș care s-a implicat financiar în proiecte sociale care vizează educația și îmbunătățirea sistemelor alternative de predare. Mai mult, prin intermediul portalului www.educatie.inmures.ro numeroase instituții de învățământ din Tîrgu-Mureș beneficiază de pagini web, realizate gratuit de către specialiștii REEA.

www.educatie.inmures.ro se află în topul celor mai accesate website-uri de profil, având  peste 82.000 de vizitatori unici/lună,  în jur de 3.000 de vizitatori unici/zi, peste 500.000 de afișări/lună, iar timpul mediu petrecut pe site este de peste 3 minute. Locuitorii din București, Tîrgu-Mureș, Galați, Brașov și  Iași accesează site-ul cu o frecvență mai mare, conform datelor oferite de Google Analytics.

Toți cei  care doresc să sprijine http://www.educatie.inmures.ro/, atât persoane fizice, cât și societăți comerciale, o pot face, alăturându-se echipei de profesioniști care a creat portalul.

Cu toții putem ajuta comunitatea în care trăim, având șansa de a face ceva mai mult pentru educația celor mici.

Despre REEA SRL

REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste 13 ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.
Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, design pentru print.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/reea-srl/reea-relanseaza-educatie-inmures-ro