Bijuterii cu mesaje de la Regal Gold

BUCURESTI - 22 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Regal Gold a lansat pe piata cea mai delicata colectie de bijuterii argint purtatoare de simboluri si mesaje : copacul vietii , Mana Fatimei,talismane ale vietii si pamantului ,ale Familiei, Bijuterii cu Simbolurile Credintei , ale Prieteniei si ale iubirii .O simpatica colectie dedicata mamei -Colierele Mom , un cadou ideal de ziua mamei sau iubitei sau celei dragi tie.Sunt mai mult decât simple bijuterii-sunt simboluri si emotii .

Regal Gold- bijuterii argint cu mesaj

Regal Gold- bijuterii argint cu mesaj

 Simplitatea este sofisticarea suprema 

Leonardo Da Vinci

Nu-i asa ca suna incitant sa descoperim de ce lumea poarta bijuterii cu mesaje ? Cumva,am sa incep cu sfarsitul,crucea,de ce crucea este cea mai purtata bijuterie? De ce nu porti un patrat sau un romb,sau mai stiu eu ce alta forma geometrica? Raspuns:autosugestia. Autosugestia ne ajuta sa trecem peste momente grele.Cati dintre noi nu putram asupra noastra un smoc de iarba de acasa,o pungulita de pamant din satul natal,o pana de porumbel,o aschie de lemn,...etc,ceva care ne aduce aminte de noi pe vremea cand eram curati si buni.Este simplu,mintea coordoneaza totul,de la minte porneste bunastarea sau apocalipsa personala,mintea este regina trupului nostru.De aceea,noi,cei de la Regal Gold am insistat pe langa furnizorii nostri sa ne trimita bijuterii cu mesaj pe care nu le mai faceau de mult,si ce sa vezi,au ramas uimiti ca in Romania cineva le cere asa ceva.Mai pe scurt si fara sa va plictisim,daca porti o cruce te simti protejat.Acelasi efect asupra vietii tale il va avea si un mesaj cu viata,familie,copii sau orice cuvant inscriptionat pe o banala bijuterie,dar care va fi mereu asupra ta.Intr-un cuvant,o astfel de bijuterie te va proteja nu fiind ca este vrajita sau divina,ci pentru ca pur si simplu,purtata in fiecare zi cu un anume mesaj,te va face sa crezi in el.Seara il dai jos de la gat si il vezi,dimineata il pui la loc si il vezi.Zi de zi,un astfel de accesoriu te va face un om mai bun fara macar sa-ti dai seama.Si pentru a intari spusele de mai sus,sa stiti ca si regii inscriptionau mesaje in ineriorul coroanelor inca de acum mii de ani.Atat am avut de spus pentru astazi,a sunat clopotelul,este pauza,ne vedem ora viitoare.

Despre REGAL GOLD

Infiintata din 2007, Regal Gold ofera solutii valoroase pentru personalizarea imaginii prin selectionarea unor colectii clasice si elegante de bijuterii argint lucrate cu semipretioase naturale.Magazin online de bijuterii din argint si semipretioase bine stabilit si prezent in Romania , un brand al bijuteriilor made in Israel. . Bijuteriile REGAL GOLD sunt argint 925 si combină elemente de aur, pietre semipretioase si decoratiuni unice de mana.