Regata Targoviste - Importatorul nr.1 de gresie si faianta din Romania

Targoviste - 3 iunie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Sc Regata SRl - Targoviste - Lider in importul si distributia de gresie si faianta din Romania, ofera cele mai avantajoase preturi pentru distributie, asigurand transportul la nivel national.

Misiunea Regata este sa faca parte din casa si viata dumneavoastra, oferindu-va totul in materie de constructii pentru interior si exterior, de o calitate superioara si usor de folosit, care sa va transforme casa intr-un camin modern, placut si primitor!

Regata SRL Târgovişte, cel mai mare importator de gresie şi faianţă din România, oferă o gamă variată de produse din import Spania, Italia, Polonia, Turcia, Serbia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Croaţia, şi China, la preţuri imbatabile de distribuţie.
Pe plan local firma are 5 depozite, 4 magazine şi un Showroom, oferind clienţilor săi cele mai mici preţuri pentru retail.
Chiar şi în aşa zisa perioadă de criză, când majoritatea companiilor şi-au restrâns activitatea, firma s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani.

Cererea de gresie, faianţă şi obiecte sanitare a crescut în ultima perioadă, dovedind că investiţiile în renovări interioare au un rol important în bugetul românilor.
Ca lider naţional în importul şi distribuţia de gresie şi faianţă, Regata caută mereu distribuitori la nivel naţional, oferind cele mai mici preţuri şi transportul gratuit.
De asemenea, firma caută mereu transportatori interni şi internaţionali pentru a asigura livrarea produselor către distribuitorii naţionali în cel mai scurt timp.

Regata Târgovişte are peste 17 ani de experienţă în importul şi distribuţia de gresie si faianţă. Clienţii firmei beneficiază de o gamă largă de produse de calitate la preţuri avantajoase.

Investiţiile firmei continuă şi în anul 2010, urmând să îşi consolideze poziţia pe plan loca cât şi pe plan naţional şi internaţional.

Despre Regata

Infiintata in anul 1993, Regata Targoviste s-a dezvoltat continuu, fiind in prezent lider national in domeniul importului/ distributiei de materiale pentru amenajari interioare si exterioare. Oferta noastra cuprinde o gama variata de gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, gresie trafic intens, decoruri ceramice, faianta decor,seturi de baie, parchet laminat 7mm, gresie portelanata, decoruri faianta, lavoare, parchet laminat 8.3mm, gresie tip parchet, profile pvc, vase wc, parchet laminat 12.3mm, plinte gresie, profile pvc unicolore, rezervoare wc, parchet laminat 15 mm, placari murale, usi interior, bideuri, plinta pvc pentru parchet, caramida de sticla, usi exterior, cazi de baie, folie izolatoare, caramida de sticla colorata, boilere electrice, cabinde de dus, lambriu mdf, profile gips carton, boilere termo-electrice, accesorii baie, lambriu pvc, accesorii gips carton, incalzitoare instant, mobilier de baie, placi osb, plasa din fibra de sticla, radiatoare, mobilier din sticla, tavan din polistiren, vata minerala, roabe, oglinzi de baie baghete din polistiren, polistiren extrudat, betoniere, blaturi de bucatarie, polistiren expandat, chiuvete de bucatarie, constructii finisaj, termosistem,la cele mai mici preturi din Romania!S.C. REGATA S.R.L.
Sediu: Strada Laminorului, nr. 65, Tagoviste, cod 130089, Dambovita - Romania
Telefon: (+40) 245/221186 / (+40) 245/221172
Fax: (+40) 245/ 215614
secretariat@regata.ro