Gold Residence, o noua optiune in zona Titan

BUCURESTI - 23 august 2007

Comunicat tip General in Constructii

Compania Regatta prezinta in exclusivitate un nou proiect rezidential – Gold Residence - amplasat in apropierea hypermarketului Auchan si a bulevardului 1 Decembrie. Investitia de aproximativ 7 milioane Euro apartine companiei ITZHAR INVEST SRL.

Imobilul proiectat de biroul de arhitectura Ana Maria Luben si construit de American Technology Group of Romania SRL, este structurat pe doua subsoluri, parter si cinci etaje. Blocul totalizeaza un numar de 54 apartamente. Ca si variante disponibile se gasesc apartamente de 1, 2 si 3 camere.

„Blocul ofera garsoniere cu suprafete intre 45 – 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 – 85 mp si apartamente de trei camere cu suprafata de 110 mp fiecare. El va fi disponibil din decembrie 2008, oferind astfel o alternativa viabila celor care doresc sa-si sporeasca nivelul de confort intr-un timp foarte scurt,” a declarat Janina Constantin, real estate broker in cadrul dep. vanzari rezidentiale, Regatta.

Pretul de vanzare in acest proiect variaza intre 1100 – 1320 E + TVA/mp construit.

„Viitorii proprietari vor beneficia de cele mai bune dotari si amenajari. Locurile de parcare (47 subsol, 6 exterior) vor fi asigurate, vor exista centrala de bloc, geamuri termopan, instalatii sanitare, gresie, faianta, parchet.
Acest proiect este ideal pentru familiile care au serviciul in apropiere sau care au in aceasta zona centrul lor de viata: rude, prieteni, scolile copiilor etc,” a adaugat Constantin.

Un element care trebuie subliniat in mod special la Gold Residence este intimitatea. Regimul de inaltime realtiv redus permite constuirea unui numar optim de apartamente care sa asigure fiecarui proprietar un nivel ridicat de intimitate. 54 de apartamente este un numar suficient de mare pentru ca proprietarii sa nu se simta izolati, dar echilibrat astfel incat fiecare sa se simta in largul sau.

„Gold Residence ofera confort, calitate si un spatiu modern. Apartamentele pot fi deja achizitionate, avantajele fazei de proiect fiind multiple. In afara de preturile scazute in acest stadiu, cumparatorii isi pot personaliza apartamentele, alegand din gama variata de finisaje care le este pusa la dispozitie,” a subliniat consultantul Regatta.

Gold Residence are o suprafata desfasurata de 6,440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de tern de 1,500 mp.
Structura imobilului este de beton si zidarie grea. Tamplaria exterioara este de tip termopan cu profil PVC.
Finisajele atat interioare cat si exterioare sunt importate din Spania si Italia.

Despre Regatta Real Estate Company

Cei peste 14 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, REGATTA oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.
Astazi, serviciile noastre inseamna dezvoltarea permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 110% a clientilor nostri.
Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.
Planul nostru strategic exprima \'Viziunea noastra asupra viitorului\' si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice: clienti, servicii, calitate, dezvoltare.

Residential Sales Department
Email: janina.constantin@regatta.ro
Tel./Fax (021) 232.90.12 ;232.90.13

luciana.petrescu@regatta.ro