Podul Baneasa, o zona de birouri in plina dezvoltare

BUCURESTI - 5 iunie 2007

Comunicat tip General in Constructii

Compania Regatta, leader-ul marcilor imobiliare romanesti, anunta disponibilitatea spre inchiriere pe piata a peste 5000 mp spatii de birouri in zona de nord a capitalei.
Cladirea dezvoltata de Victoria Properties si construita in colaborare cu firme renumite de constructii, reprezinta o investitie de circa 7 milioane Euro. Serviciile de arhitectura au fost furnizate de Art Design.

Imobilul structurat pe Subsol+Parter+6 Etaje (etajul 5 retras, etaj 6 tehnic ) beneficiaza de o pozitie deosebita, cu acces facil la DN1 si aeroportul Otopeni. Amplasamentul la podul Baneasa este deosebit de avantajos atat pentru usurinta cu care se vine si se pleaca de la aceasta cladire, dar si pentru apropierea sa de miljoace de transport in comun.

„Aceasta zona devine din ce in ce mai cautata de catre companii. Considerata inca in dezvoltare, dar beneficiind de aceleasi atuuri ce definesc zonele consacrate, pod Baneasa ofera un grad ridicat de reprezentativitate. Imobilul pe care il tranzactionam ofera chiriasilor nu numai spatii moderne, de buna calitate, dotate cu toate facilitatile necesare, ci si vecinatatea cu companii de renume care au sezizat potentialul acestei zone si au ales sa-si deschida birouri aici,” a declarat Luminita Necula, real estate broker in cadrul departamentului Birouri, Regatta.

Cladirea, disponibila din luna iulie 2007, are o suprafata construita totala de 7,804 mp si o suprafata utila birouri de 5,513 mp. Defalcat pe nivele suprafetele utile sunt: la parter 692 mp, la etajele 1-4 cate 891.13 mp/nivel, la etajul 5 fiind 808.60 mp.

Printre dotarile si amenajarile oferite se numara 70 de locuri de parcare atat la subsol cat si in exteriorul imobilului, centrala termica, incalzire/racire prin ventiloconvectoare, grupuri sanitare pe fiecare nivel, doua lifturi.

„Un fapt deosebit de important este disponibilitatea de inchiriere a unor suprafete mici. Suprafata minima de inchiriat este de aproximativ 400 mp, ceea ce face foarte dezirabila aceasta cladire. In imobile de birouri cu suprafete totate utile mari rar se intampla ca proprietarul sa ofere aceasta facilitate. In acest caz trebuie subliniata oportunitatea de a putea inchiria astfel de suprafete, ceea ce faciliteaza accesul la spatii de birouri adecvate si companiilor de dimensiune medie,” a spus Necula.

Despre Regatta Real Estate Company

Cei peste 14 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, REGATTA oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.
Astazi, serviciile noastre inseamna dezvoltarea permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 110% a clientilor nostri.
Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.
Planul nostru strategic exprima 'Viziunea noastra asupra viitorului' si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice: clienti, servicii, calitate, dezvoltare.
Luciana Petrescu
Communication Manager
Regatta
luciana.petrescu@regatta.ro