Shepherd's Village, unicat in Romania

BUCURESTI - 2 iulie 2007

Comunicat tip General in Constructii


Compania Regatta, leader-ul marcilor imobiliare romanesti, prezinta un ansamblu rezidential unic in Romania: Shepherd's Village. Localizat la 1,200 metri altitudine, in Magura de Moeciu, Parcul National Piatra Craiului, Shepherd's Village este locul ideal pentru cea mai frumoasa casa de vacanta.

„Magura este un loc magic. Linistea, verdeata, casele colorate rasarind ici colo ca florile de colt, privelistea Pietrei Craiului, aerul proaspat, sunt tot ce ti-a lipsit vreodata. Asta a descoperit si proprietarul Shepherd's Village, cel de la care incepe povestea.
Dornic sa-si construiasca o casa de vacanta la munte a inceput sa analizeze optiunile. Intr-unul din periplurile sale a descoperit Magura, rezervatie naturala si nu zona turistica. Frumusetea zonei l-a cucerit pe loc si l-a facut sa se intereseze asupra proprietatilor de vanzare.

Parcela potrivita la locul potrivit! Avand suficient teren s-a decis la dezvoltarea unui intreg complex: Shepherd's Village. Denumirea provine de la Catunul Oierului. Terenul pe care se desfasoara complexul a apartinut unui cioban, unul din cei mai instariti din sat.
Shepherd 's Village este prima etapa dintr - un proiect mai amplu, Transilvania Village, menit sa reinvie traditiile satului transilvanean,” a spus Robert Teodorescu, director dep. Vanzari rezidentiale, Regatta.

Compus din 10 vile, ansamblul cu o valoare de piata de 1,5 milioane Euro, ofera optiuni de relaxare complexe: teren de sport/de joaca, sauna, jacuzzi, mini pool in aer liber, echitatie ponei, grajd de animale, loc pentru petreceri campenesti, locuri de odihna, magazin satesc, posibilitatea de moto cross, atv, snowmobile, iarna plimbare cu sania.

„Shepherd's Village este unic prin faptul ca este amplasat in mijlocul rezervatiei naturale. Frumusetea peisajelor nu poate fi descrisa in cuvinte! In plina natura complexul beneficiaza de tot confortul vietii moderne. Imbinarea traditiilor, a placerilor simple cu confortul secolului 21 este cea mai buna alegere pentru implementarea unui nou concept de casa de vacanta. Lucrarile deja au inceput, iar vilele se pot preda in maximum 8 luni de la semnarea contractului,” a subliniat Teodorescu.

Accesul in Shepherd's Village se face pe doua drumuri: primul este mai scurt (din Moeciu direct in Magura) si pretabil experientelor off road; al doilea este accesibil tuturor tipurilor de masini, trece prin Zarnesti si este putin mai lung, insa peisajul padurii compenseaza din plin.

Vilele sunt structurate pe parter si mansarda, avand o parcela de minim 1,000 mp. Sistemul constructiv este realizat din zidarie portanta de caramida cu stalpi, grinzi si plansee de BA.
Parterul cuprinde o camera de zi open space, cu un colt pentru gatit si loc de luat masa. Din camera de zi se poate iesi pe o terasa generoasa, cu cerdac, orientata spre masivul Piatra Craiului. Tot la parter se afla un dormitor (cu dulap incastrat in perete) si o baie. Legatura pe verticala se face printr-o scara de lemn care imbraca semineul.

Mansarda ofera un dormitor (cu dulap incastrat in perete), o baie si o supanta din care se poate vedea activitatea care se desfasoara in camera de zi.
Planseul peste parter este realizat din BA, iar acoperisul este de tip sarpanta din lemn cu grinzi aparente si invelitoare tigla tip solzi Bramac.

Pretul unei astfel de case de vacanta este de 155,000E si include si terenul de 1,000 mp. Predarea se face la cheie.

Fiecare vila ofera o suprafata totala de 123 mp din care 107 mp este suprafata construita a casei si 16 mp reprezentand suprafata anexei (prevazuta pentru centrala pe lemne si pentru depozitarea ustensilelor de gradina). Suprafata totala construita a parterului este de 80 mp din care 25 mp sunt livingul, 12,6 mp dormitorul, 3,7 mp baia, 2,5 mp holul de la intrare si 28 mp terasa cu cerdac.
In ceea ce priveste suprafata construita a etajului, aceasta este de 27 mp. Dormitorul acopera cca. 12,6 mp, baia are 3,7 mp, in timp ce hol supanta insumeaza cca. 5 mp.

Finisajele interioare includ tencuieli driscuite, zugraveli cu vopsea lavabila, placaje din piatra tip Transilvania gold pe pardoseli (bai, nisa de gatit, acces in locuinta, in jurul semineului), placaje tip mozaic pe pereti in bai, placaje piatra tip Balskoi pe pereti in nisa de gatit, pardoseli calde din dusumea, scara interioara de lemn si semineu cu focar deschis.

Finisajele exterioare contin termoizolatie polistiren 10 cu armaturi si tencuiala strop in campul fatadei, placaje piatra tip Ciucuruva pe soclu, tamplarie de lemn cu geam termopan, invelitoare tigla tip solzi Bramac, balustrada cerdac din lemn.

Despre Regatta Real Estate Company

Cei peste 14 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, REGATTA oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.
Astazi, serviciile noastre inseamna dezvoltarea permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 110% a clientilor nostri.
Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.
Planul nostru strategic exprima 'Viziunea noastra asupra viitorului' si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice: clienti, servicii, calitate, dezvoltare.
No. 2-6 Virgil Madgearu Street, 3rd floor, sct. 1, Bucharest
Phone/Fax: +4 021 232.90.12; 232.90.88
E-mail: office@regatta.ro
www.regatta.ro
luciana.petrescu@regatta.ro