CitatulZilei.ro: Intelepciune pe banda rulanta!

BUCURESTI - 24 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Reinvent Consulting a lansat un nou proiect online, un proiect care se adreseaza bloggerilor. CitatulZilei.ro va transforma mii de bloguri intr-o entitate, o retea care scoate la iveala tot ceea ce este mai bun din ele, le stoarce esenta si ti-o pune pe tava!

Am creat o platforma cu toate caracteristicile web 2.0: oferim servicii web utile, situam contentul pe primul loc si oferim userilor posibilitatea de a pune intr-o forma originala content deja existent, incurajam calitatea si creativitatea, cladim o comunitate prin networking.

“CitatulZilei.ro constituie o inovatie in ce priveste modalitatile de “access & sharing” ale informatiei de pe webloguri. Este vorba despre informatie vie, despre libertate de comunicare online, de control si interactivitate crescuta. Inteligenta colectiva este “imblanzita” si adusa la un loc, in ceea ce speram ca va fi cea mai mare concentratie de idei destepte/site. In plus, odata cu noile orizonturi pentru interactivitate, aducem la indemana si auto-promovarea, facand astfel ca succesul sa fie accesibil oricarui blogger. Sau, cel putin, mai mult decat era pana acum!” a spus Octav Dafinoiu, PR Responsible la Reinvent Consulting.

Mai multe detalii despre beneficiile noii platforme si a retelei CitatulZilei.ro pe http://www.citatulzilei.ro/beneficii